Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
мій паспорт загубили чи в візовому чи ще десь ... в базу внесли 17-09-2022 після цього листи в кризову, в консульство, дзвінки в Оттаву, і Варшаву.. результату ніякого, і 06-03-2023 приходить лист що паспорт вони загубили, я відправив їм через Нову Пошту ще один паспорт, і відразу оформив виготовлення ще одного закордонного паспорту, сьогодні забрав свій , дружини і дітей паспорти. бажаю всім щоб всі оформлення, погодження, і тд відбувались як найскоріше і щоб ця група з ''ждуни...'' перейменувалась в якусь іншу приємну групу.
-
дружини і 3 дітей заявки подавав одночасно, свою скоріше, як прийшло запрошення на вклейку візи в дружини паспорт то для дітей ще нічого не було, я просто приїхав в Варшаву з дружини паспортом, дітей, на той момент вже пройшло 30-35 днів від листа запрошення дружини ппспорта, також привіз своє запрошення і сказав що паспорт в них і я його вже очікую 2 місяці. і вони переглянули всі документи, ще був лист на кожну дитину з проханням вклеїти візу бо в батьків вже є. і вони в мене їх не прийняли, сказали що лише курєром, я пішов і відправив poshta polska на їхню адресу. і через 2 дні пошта їм доставила, днів через 10 вже зявилтсь в мене на email трек номера і протягом тижня всім вклеїли візи, це було з 27 листопада по 5 грудня, десь так.
-
Всем привет) помогите советом. Помогаю подруге заполнить анкету и заметила, что у старшего сына паспорт просрочен. Как правильно сделать? Все равно включать его в анкету и потом внести данные нового паспорта (но когда сможет его сделать это большой вопрос) или вообще не открывать до нового паспорта анкету? Но можно ли потом на 6 летку отдельно делать запрос или как? Буду благодарна
-
аа ще одне, заявки оформляв на дитячі паспорти, термін закінчувався, їх змогли лише продовжити після завершення терміну дії, їх ми подовжили але відразу пішли оформляти нові, і вже коли я віз документи в vfs то через кризову форму вказав що єзміни і є нові паспорти, і їх вже подавав
-
ось свою анкету коли оформляв в квітні то вказував що хочу працювати, номер анкети починався на V дружині оформляв то їй вже анкета з W , дружині прийшов лист ""poe letter of introduction"" мені такий лист не прислали, і віза вказана visitor, десь в групах читав щоб отримати WP обовязково треба мати цей лист. за це що його не отримав написав через кризову форму... але невідомо який буде результат.
-
Так как программу продлили, то даже если пое не придет вы можете просить ворк пермит в аэропорту. Но раз написали им, то может еще пришлют
-
Доброго дня. Чи можна в заявці на візу кинути сфотографований закордонний паспорт? (просто я собі сканував і кидав)
-
Вам уже визу вклеили?
-
Добрый день. Скажите кто в ближайшее время забирал паспорт из визового центра в Варшаве. Сейчас только лично нужно забирать? Не можем добиться внятного ответа. Везде разная информация. Дозвониться до них не можем. Отправили паспорт более месяца назад, оплатили обратную доставку курьером. И тишина. Если забирать лично, то должно быть какое-то извещение? Нам пришла только жёлтая бумажка, что паспорт у них. С трекинговым номером. Вводим этот номер и пишет , что нет записей. Замкнутый круг 😔 И не понятно, что делать. Подскажите кто знает.