Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Спочатку так всі кажуть. А як пропонують доробляти за індусами та франкомовними арабо-гаїтяйцями, при цьому у вікні 31го березня видно як лупить сніг та температура мінус, не розумієш що ти тут забув, коли в Польщі майже ті ж самі гроші а індусів та арабів не має…
-
Ніхто. Просто не вміють аналізувати інформацію. Купа інфи в Ютьюбі щодо життя та перспектив. Але таких мало, з тими з ким спілкувався, всі хочуть повертатись, бо конкуренція велика, якісь інфраструктури в ЄС краще… Розбаловані українські заробітчани. Це не вʼєтнамці чи індуси з пакистанцями у яких квиток в одну сторону. Ну і погода… Мінус 30 в січні це не для слабаків.
-
Спробуйте оформити шлях через місцеву військову адміністрацію
-
В мене чоловік в Україні А я одна з немовлям і 6 річною дитиною
-
А ви як свого чоловіка з України вивезли, шановна?
-
Я в Украине, абапел
-
А ви як з України виїхали, що вже в Польші знаходитесь? Справжні чоловіки на фронті, а не квитки в Кокнаду купують.
-
Not in Poland Can tell you that for sure
-
До речі, а де ви знаходитесь, на фронті?
-
Це так..
-
That’s what I figured retarded coward
-
Хз Мені нормально Я одна з дітьми і не нию)) Хоча не легко Але і в Польщі мені було не легше
-
Вибачте я не говорю іноземною
-
You dumb cunt will work your whole life as a cheap slave and you’ll never become one of them over there Talking real men steal and go back to Poland? Real men are fighting now but you’ll never understand the meaning of what real man stands for. Enjoy that measly 3k you stole from unemployed single mom who really needed it.
-
Так він написав шо в Польші
-
Так там же написано ,що на вклейку з України