Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Оплатила через приложение банка , распечатала чек ,отправила с паспортом )
-
У жены тоже так. Типа все готово в системе, но запрос на вклейку не приходил ещё. Я думаю, эти номера и даты генерируются автоматически у граждан Украины, а потом уже человек что-то проверяет вручную. У меня глухо в системе. Везде стоит in progress (но я не гр. Украины и мне ещё походу долго ждать)
-
То же самое. Жене пришло validity letter в тот же день сдачи биометрии. На сайте этом отображаются цифры ворк пермита три года от числа сдачи биометрии. Но реквеста на вклейку не было) Ну а у меня как у вашего мужа. Я тоже не гражданин Украины. Ни validity letter, ни каких-то изменений на этом трекер-сайте. Ну и приготовленный багаж терпения :)
-
Я вообще 2 месяца🤣
-
А скажіть будь ласка що і куди саме писати? Теж хлопець чекає вже 7 місяців 🥲
-
Мені б ваш позитив…. Я дзвонила кілька раз на гарячу лінію. Вічно кажуть що іноземцям візи не дають, бо програма лише для українців. Але змін на сайті немає, тому надія ще є.
-
Ну ось так мені сказали на гарячій лінії. Дзвонила на українську, там взагалі хамки працюють, як почули «іноземець» зразу тон змінили. І на англомовній лінії теж сказали, що з кінця літа візи видають лише громадянам України. І це мені повторили 3 різні працівники лінії, а на мейли взагалі не відповідає ніхто. Але знову ж таки, офіційно такої інформації ніде не писали, змін на сайті немає🤔