Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Доп запросы были?
-
Кто недавно подавал на вклейку в Берлине, как сейчас это проходит ?
-
Здравсивуйте, vpn не подключён случайно? Если да то отключите его и заходите . Страница работает .
-
Не виходить у мене (( Завантажую форму спочатку, вона важить 1,75 Мб, потім відкриваю, заповнюю, і вона стає 2,57 Мб, яку я вже не можу завантажити назад на сайт, бо видає помилку про перебор пам'яті. Ба більше, якщо просто відкрити форму на початку (1,75 Мб) і зберегти пустою, вона все рівно стає 2.57 Я в розпачі 😔 Мабуть таки прийдеться справді прийдеться робити, як радила пані тут трохи вище - друкувати, підписувати ручкою, сканувати і завантажити. Той файл вже можна буде якось стиснути на сторонніх ресурсах. Хоча я не впевнений, що так правильно... Ви, до речі як підписували? Там є графа "підпис", але друкувати в ній неможливо 🤷♂️
-
Ні, ним нічого неможливо зробити (
-
Так а этот защищенный файл нельзя сконвертить в пдф либо експорт сделать либо сохранить как либо выбрать в ворде print и выбрать пдф printer для сохранения файла как пдф?
-
Не підписували, бо нічого туди ні надрукувати, ні вставити не можна
-
Мы отправили через кризисную
-
Друкануть, расписаться и сфоткать/скан
-
Конечно подошло - думаете они требуют именно исходный файл?
-
Це танці з бубном, мусить все те якось простіше працювати
-
Подпись надо ставить или факсимиле или печатать и вручную Проще напечатать и отсканировать Если вы внимательно читали, у вас должно быть написано - если размер файла превышает 2 мб вы можете подгрузить документы через кризисную форму
-
І як результат? Таке підійшло їм?
-
Есть онлайн сайты для того чтоб мышой сделать прдпись на прозрачном фоне, потом вставить в ворд. Загуглите make online signature
-
Мій підійшов відкрили візу зразу ,а чоловікові чекаємо як усі 5 місяць
-
Какой пункт кризисный вы выбирали чтоб добавить документ?
-
Make changes
-
Сочувствую! Тоже сил уже ни каких нет(( и это при том что муж у меня украинец и ему визу задерживают, а нам как иностранцам одобрили первыми…. Просто какой то цирк.
-
Здравствуйте , может владеете информацией . На ребёнка смогла зайти в личный кб (зарегистрироваться) а нас с мужем нет в системе . Это просто ещё не внесли или что то другое ) спасибо
-
Это сейчас так у многих , судя по чату. У меня также
2 Feb 2023, 01:21
182530/258606
19 minutes ago