Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
но вы скорее всего правы
-
я просто переживаю, что съездим в холостую. ехать довольно далеко
-
у нас немного по-дурацки всё сложилось. когда только планировали биометрию сдавать — берлин почему-то не давал записаться. пришлось аж в дюссельдорф ехать. получается, нет разницы куда ехать на вклейку после биометрии?
-
В Мюнхене есть такая возможность?
-
спасибо большое
-
всім привіт! а багато людей чекають без "проблемних" обставин - не на дітей чи іноземців, а звичайні повнолітні українці? 😅 рідні здали біо на початку січня, і щось глухоооо... хоча бачу, що бувають кейси і гірше, але зазвичай є одна з тих обставин, що затримує процес (хоч і з невідомих причин), а тут взагалі чисто, і тим не менш...🥲
-
І такі є😌 причини невідомі
-
Вибачте , а якщо не було запрошу то як вклеїли візи?
-
YOU MAY BE DOING IT YOURSELF AND STILL LOSING💰 , THIS IS BECAUSE A SIGNAL IS NEVER AS ACCURATE AS A PROFESSIONAL DOING IT PHYSICALLY . 💰INVEST TODAY AND WATCH YOUR LIFE TURN AROUND, ALWAYS NOTE THAT MISSING JUST A SECOND IS ENOUGH TO MAKE YOU LOSE . START EARNING TODAY💰. CONTACT TO GET STARTED 👇👇👇👇👇
-
Срочно: Забастовка федеральных служащих начнётся завтра, 19 апреля, в 12.01 дня Федеральное правительство и профсоюз федеральных служащих PSAC не смогли достигнуть договорённостей и 155 000 работников государственных служб официально выходят на стачку. Как минимум работа 23 агентств и отделений пострадает от акции. Это станет самой крупной забастовкой государственных служащих в истории Канады по количеству участников. В среду утром участники акции выйдут на пикеты на 250 участках по всей стране.
-
Доброго здоров"я!! потрібна порада!! подруга отримала візу, і чоловік також, каже що заповнювала три ночі анкети на дітей, але якимось чином дитячі анкети не збереглися!!! в її профілі лишилася лише одна єдина анкета, у чоловіка своя в окремому профілі. увага запитання: як тепер подавати заново аплікації на дітей - в її профілі чи в окремому?? стала їй допомагати, бо вона не знає англійської... почала було відкривати сімейну заявку в її активному профілі, але після питання голова сім"ї відкрилася якась її нова заявка, і я перелякалася що це може зашкодити її існуючому профілю.. .і не стала продовжувати... порадьте як краще вчинити в цьому випадку? дякую!!
-
а про нашу сім"ю хочу сказати що ми вже не ждуни!! чекали дитячі візи дуже довго, але врешті-решт отримали - чоловік хоча наш офіс був Лондонський, а він відправив дитячі паспорти в Берлінський офіс без реквестів, але з копіями батьківських віз, з реквестами батьків і консент формами, а тоді через пару тижнів полетів забирати паспорти з візами власноруч!! кажуть, така система працює в Відні, Берліні та Дюссельдорфі, але то було більше 2 місяців тому...