Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Добрий день! Хто відправляв дитячі паспорти без реквесту і отримував візи в результаті то якісь повідомлення приходили в кабінеті IRCC в анкеті дитини чи на пошту( апрув чи ще щось) допоки отримали паспорт вже на руки ? Коли і як дізналися про те що візу дали все таки? По факту?
-
Дякую!!
-
Добрий день) підкажіть, як віддати і забрати чужий паспорт на вклейку візи? Що треба мати з собою?
-
Мені жодні треки не приходили Лише в мене і в чоловіка по наших анекетах є апрув(прийшов лист на пошту і в особистому кабінеті теж ) Вам наскільки швидше апрув був від вашої дитини?
-
Я не знаю де саме паспорти, я через тур фірму відправляла Можливо вони свій мейл вказали щоб відслідковувати де є паспорти і забрати А ви разом подавали паспорти на вклейку ваш, дружини і дитини?
-
Може в вфс помилилися в імейлі. Ви можете подзвонити до них на гарячу лінію, вони спитають апплікейшн номер і дату народження дитини. Скажуть вам статус паспорту, а ви можете запитати трек номер, потім на сайті дивитись статус вже самій. В нас заявка 06.11.2022, біометрія 24.01.2023, паспорт реквест 2 лютого мій і дружини.
-
Скинула в личку
-
Ні, спочатку свої в Відні сам віддав 21го березня - 24го вже забрав. Причина чому віддавали без дитячого: ми не хотіли ризикувати залишитись надовго без паспортів. В той же день 24го березня віддав дитячий без реквесту, і 3 тижні по суті він був зі статусом in IRCC office under process (27 березня був 2 трек що паспорт в ircc). Хоча в конверті не було копій наших віз, все пройшло добре і не було ніяких запитів від вфс чи ircc.
-
Фірма хороша , я сама колись там працювала )
-
В мене такий статус в дитини “Application status We are processing your application.» Нам з чоловіком вже прийшли letter of introduction Не знаю чи паспорти віддадуть всі разом чи як
-
Може й так, багато є без реквестів, як в нас Сподіваюся вклеють візу🤞🏻