Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Детская виза ! 21.09.2022 заполнение анкеты 16. 05.23 реквест 19.05.23 подача паспорта на вклейку ( Германия , Дюссельдорф) 22.05.23 виза вклеена ( Вена ) 26.05.23 паспорт забрали С апреля начала писать в кризисную , каждые две недели ! К последним двум сообщениям прикрепляла визы родителей ! Всем удачи !
-
Я не їздила, але спілкувались нещодавно з чоловіком. Його мамі не повертали паспорт 4 місяці. Вона поїхала сама в Анкару і вимагала щоб її пропустили і віддали паспорт. Сказав, що паспорт повернули в той самий день . Але подробиць (до кого , куди) не знаю
-
Усім присутнім добрий день! Можливо у когось була подібна ситуація. Заповнив заявку на CUAT для себе та дружини в одній групі. Після подачі, у особистому кабінеті на порталі IRCC, переглянув статуси наших заявок та побачив, що у графі "біометрія" заявки дружини з'явилася інформація про те, що нібито вона здавала біометрію, їй присвоєно біометричний номер, але вона цього ніколи не робила. Згодом мені прийшов Biometric Instruction Letter, а моїй дружині ні, і я пов'язую це з тим, що якимось чином до її заявки підтягнулася інформація про те, що її біометрія уже наявна. Подав кризову форму. Але час на здачу біометрії спливає з кожним днем. Був би радий почути тих, у кого було щось подібне.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, мені вклеїли візу worker до 2029 року Що саме це означає, що я можу вʼїхати в Канаду та працювати до 29 року? Чи потрібно так само вʼїхати до кінця березня 2024 і отримувати ворк перміт?
-
Зрозуміла, дякую!
-
Без понятия что будет потом Скорее всего можно будет въехать, виза то валидна
-
А чи зможу я вʼїхати до Канади після цього терміну як візітор? Без отримання дозволу на роботу
-
Здравствуйте! Может, кто-то сталкивался с проблемой просроченного загран паспорта, который был продлен на пять лет(запись на одной из страниц с печатью). Нету ли никаких проблем с этим при перелете в Канаду? Спасибо!
-
Въехать до конца марта и получить ворк пермит на 3 года
-
На цей раз позвонили до vfs написали заяву на англійській мові підписали відсканувати і відправили vfs ,вони в свою чергу відправили консульству Канади. Пробуйте і так . Але навіть і це може не спрацювати . Люблять докази ,особливо білет на літак. Ми написали ,що будемо виїхати на свойому автомобілі