Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Доброго ранку. Підскажіть будь ласка що робити. Сім'я тато мати та донька, все вже пройшли, біометрію сдали, паспорти відправили, візу вклеїли, але дитині 12 років візу не вклеїли і ніяких сповіщень на пошту не прийшло, що робити? Кому телефонувати чи писати? Можливо є якась пошта куди можна написати щоб розглянули дитину?
-
На офіційному сайті canada.ca написано, який має документ бути при в'їзді неповнолітньої дитини в Канаду без другого батька /матері, котра не супроводжує дитину.
-
Дякую за відповідь
-
Доброго ранку, відправила паспорт сина на вклейку без passport request але з нашими копіями віз і наших реквестів і свідоцтвом про народження, отримали в ircc 9.11 а 30.11 вже vfs отримало від ircc, тепер я чекаю на доставку. Причом 29.11 прийшов запит на портал стосовно перекладу свідоцтва. Я задзвонила на інфо vfs, там сказали що є шанс що віза вклеяна так як ircc отримали паспорт до 18.11.... Тепер от незнаю що робити чи перекладати в присяжного акт народження і доєднювати на порталі( час до 29.12) чи чекати вже паспорт і виходити що там всередині🤷♀️ Підкажіть хто стикався з схожим з відправкою без реквесту до 18.11. Відправляли у Варшаву. Дякую, гарного дня!
-
У меня ворк Пермит с дня когда прилетела в Канаду. Но это было в июне
-
Напомню правила: 1. Пользуйтесь поиском по чату, прежде чем задать свой вопрос. 2. Уважайте друг друга 3. Пользуйтесь функцией reply 4. Не дробите сообщения 5. Обсуждаемые темы : ожидание визы, ожидание вклейки визы cuaet (Биометрия, религия, секс ориентация и остальное здесь не приветствуется.) 6. Реклама только после согласования с админами. 7. Общаемся между собой на любом удобном языке. 8. Только текст/gif/стикеры. Голосовые Не используем 9. В ЛС админам НЕ ПИСАТЬ. За это тоже read only За нарушение правил отправляем на read only (РО) на 1 день. При одном грубом нарушении, или постоянном несоблюдении правил - бан и удаление из группы Для других тем есть чат t.me/speakingforwaiter Чтобы не захломлять чат, в качестве благодарности используйте реакции под сообщениями (❤️,👍 и т.п.) Не дублируйте свои сообщения. Вам ответят, если найдутся знатоки вашего вопроса. Дубликаты будут удаляться, а злостные нарушители будут наказаны