Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Торонто
-
А вы в какой аэропорт прилетели ?
-
Да, в офицер сказал, что выдает по информации в системе. Я не стала конфликтовать, потому что вместо 3 лет, WP у меня на 2 года и 10 месяцев. По сути офицеры имеют неограниченную власть, даже могут не пустить в страну при наличии визы. Поэтому из-за 2 месяцев разницы я решила не вступать в спор.
-
Как повезет, мне дали с даты, когда пришело одобрение WP на почту, многим дают с даты прилета.
-
Добрый день . С той даты когда прилетели
-
А тепер в мене є питання)) Цього consent letter від батька достатньо на въїзд, якщо я його покажу офіцеру в Канаді, чи треба нотаріальна довіренність чи дозвіл? Хто вже прилетів, поділиться досвідом 🙏🏻 чи в якому чаті можно достовірно почитати. Бо зовсім не хочется вертатися за бумажкою …..
-
Доброго вечора) Відписую свою історію 21.07 - створила аплікацію (мама + дитина) 26.07 - Біо (Албанія Тірана) 26.10 - реквест на паспорт мені(мама) Віднесла власноруч у Відні, свій паспорт з реквестом та окремо паспорт дитини з перекладом свід-ва народження на англ та consent letter від батька, вклала документи в конверт з паспортами. Потім ще написала в кризіс форму та на мейли в Відні та Лондоні, додала скани документів по дитині. 21.11 - реквест на ID батька дитини. 30.11 - реквест на паспорт дитини 1.12 - approved по мені та дитині. 02.12 - poe introduction letter-WP 03.12 - паспорта з візамі в Відні. P.S. З батьком дитини не одружені, але він має такіж самі права на дитину як і я, 50/50. Тому від нього брала дозвіл.
-
30 жовтня подала паспорти на вклейку в Варшаві особисто, і 2грудня прийшло повідомлення забирати паспорт. Тільки проблемка… запис аж на 20грудня
-
До 2030