Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
هذه هي أفضل منصة لتحقيق أرباح أفضل. انضم الآن وابدأ الاستثمار. capital-value.uk
-
Ні, отримали візи
-
Так, нам прийшов. Запрос був 25 квітня, 28-29 ми відправили документи, 3 травня прийшов імейл, що вони отримали наші документи і через дві хвилини прийшов паспорт реквест. Але знаю пару, які чекали 4-5 місяців (запрос був ще у листопаді) і знайомі знайомих чекали три місяці
-
Lev Abramovich Abramovich & Tchern PC, Immigration Lawyers 145 Wellington Street West| Suite 201 | Toronto | ON | M5J 1H8 D: + 1 647 946 2194 F: + 1 866 715 9772 E: [email protected] W: atimmigrationlaw.com
-
Добрый день. Пришло спустя пол года такое. Кто подскажет что туда добавлять? И что за форму надо заполнить?
-
И что он вам сказал? Я пропустил момент, Харьков уже получил визу?
-
Привет Lev Добро пожаловать в чат Ждунов. Правила чата: 1. Пользуйтесь поиском по чату, прежде чем задать свой вопрос. 2.Уважать друг друга 3. Пользуйтесь функцией reply 4. Не дробите сообщения 5. Обсуждаемые темы : ожидание визы, вклейка визы cuaet (Биометрия, религия, секс ориентация и остальное здесь не приветствуется.) 6. Реклама запрещена. 7.Общаемся между собой на любом удобном языке. 8. Только текст/gif/стикеры. Голосовые Не используем 9. В ЛС админам НЕ ПИСАТЬ. За это тоже read only За нарушение правил отправляем на read only на 1 день. При одном грубом нарушении, или постоянном несоблюдении правил - бан и удаление из группы Для других тем есть чат t.me/speakingforwaiter
-
На анг верните, так не информативно
-
Неа))больше месяца
-
Взагалі все індивідуально, можна чекати один день а можна і рік. Але я наскільки знаю всі хто здають відбитки в Україні значно швидше отримують візу до місяця очікування. Можу розказати на нашому прикладі. Я з чоловіком здавала минулого року відбитки в Берліні і чекали ми ( чоловік 2 місяці, я 5 а на дитину взагалі не дочекались просто відправили його паспорт разом з моїм). А наші родичі мої та чоловіка всі здавали в Україні і всі отримали за тиждень-три.
-
👆👆 ніхто не в курсі?