Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Має бути українське коріння, або ви є громадянином, або ваш чоловік
-
Добрый вечер, у меня попросили резюме, я его отправил, прошла неделя и тишина. У кого-нибудь была такая ситуация? После отправки резюме, когда вы получили ответ и какой ответ вы получили? Потом попросили прислать паспорт или дополнительные документы? заранее спасибо
-
Отримав сьогодні паспорт -Заявка - 25.05.22 -Запрошення на біометрію - 26.05.22 -Далі ніяк не міг записатись на біометрію, виловив місце аж у вересні на жовтень. -Біометрія - 24.10.22 -Запрос на паспорт - 26.10.22 -Відправка паспорт в агентсво TravelStarIf у Івано-Франківськ- 29.10.22. -Вони відправили в Бухарест 07,11,22 -28,11,22 оновився статус в кабінеті, що паспорт готовий -03,12,22 Отримав його пошотою Віза Visitor До кінця дії до 27 року. В цілому , ще розкажу цікаву історію. Подавався в один день з другом, потім в нього ивйшло записатись на біометрію у Львів, коли візовий центр відкрили, а я не встиг, через те що був не дома і не за пк. Поки приїхав додому, через пару годин, то вже всі вільні місця були зайняті. Друг здав біометрію в Липні, получив запрос на візу в кінці літа, а в кінці вересня вже отримав візу. Тобто різниця між нами була в пів року, але я отримав паспорт лише на місяць пізніше за нього, через те що , біометрію одобрили за 2 дні і паспорт робили меньше місяця Всім бажаю удачі)
-
Уже 48 день. Думаю что они потеряли его
-
Я так понимаю 21.10 отсылаю паспорт, копию е-мейла VAC с подтверждением дачи визы. По программе отслеживания письма я знаю, что письмо пришло 24.10. А 25.10 я получаю е-мейл от VAC, где написано: A final decision has been made. Please see the final decision below. Latest update: Final decision - October 25, 2022: Your application was approved. Check your messages below for details. Это значит, что VАС уже поставили печать-визу в паспорт?
-
Так
-
Вітаю! подам інформацію. відкривали візу мамі у Варшаві. Вислали паспорт 2 листопада, отримали конверт з візою 1 грудня кур'єром. Відкрили до кінця паспорта. Вона пенсіонер, біометрію не здавала. Анкету заповнювали в липні, отримали запит на паспорт в жовтні. Маю запитання - мама має 78 років. Хоче летіти сама , її донька в Торонто. Підкажіть які документи їй треба оформити в аеропорту, щоб отримати ту допомогу від уряду Канади 3 тис. дол, і медичну страхівку? буду вдячний за інформацію.
-
7липня подали анкету 2 дорослих дитина, 6 вересня ми отримали запрошення, дитині запрошення так і не прийшло, 8листопада відправила паспорт у Варшаву без запрошення, 29 листопада прийшло повідомлення що візу вклеїли. Всім удачі😀