Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Мы без понятия, еще визы ждем
-
Я по ютубу делала
-
Пожалуйста помогите как заполнять форму для отправки паспорта на вклейку виды ? (Consent form)
-
Українці. Сорі. Дуже прошу напишить мені детальніше як ви робили нову і прив'язували до неї старі доки з біометрією.
-
В мене заявка була щє 22 року. Висіла не закрита. В 22 щє прийшло на біометрію. Ніяких кризових нічого не писали. Сдали біометрію в кінці травня- на поч.червня візи є. Усім ждунам-терпіння
-
Ви обидва украхнці?
-
14 міс це буде 15 березня. За два тижні до кінцевого терміну вїзду? Пити винце і нікуди вже не їхати.
-
А скільки часу пройшло з цього моменту ( судимість )?
-
Подскажите, пожалуйста, те, кто отправлял паспорт на вклейку в Париж, как вы получили от центра ссылку на онлайн оплату отправки паспорта обратно с центра к месту жительства? Сделала запрос через почту, а получила такой вот бесполезный ответ без ссылки на оплату. Спасибо!!
-
То есть тот на который придет паспорт? Если он отличается от анкеты не страшно ?
-
Так навіщо біо ще раз як що вони однакові будуть і в їх системі покажуть себе всеодно
-
Я писала где живу сейчас. Как и в анкете.
-
А адрес писат все-таки прописки или получения паспорта обратно ? В разных видео по-разному
-
Напишить будь ласка як саме відчинити нову анкету і підв'язати всі доки до неї?