Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Доброго дня. Таке запитання, можливо хтось стикався: В мене є інший паспорт окрім українського і я з ним находжусь у США. Хочу приїхати до Канади тому ще є робота, чи повинен я вказати що в мене є другий паспорт, і якщо так, чи повинен я вказати чи є в мене віза США, і якщо повинен чи вплине це на мою Американську візу?
-
Привет Yitzchok Добро пожаловать в чат Ждунов. Правила чата: 1. Пользуйтесь поиском по чату, прежде чем задать свой вопрос. 2.Уважать друг друга 3. Пользуйтесь функцией reply 4. Не дробите сообщения 5. Обсуждаемые темы : ожидание визы, вклейка визы cuaet (Биометрия, религия, секс ориентация и остальное здесь не приветствуется.) 6. Реклама запрещена. 7.Общаемся между собой на любом удобном языке. 8. Только текст/gif/стикеры. Голосовые Не используем 9. В ЛС админам НЕ ПИСАТЬ. За это тоже read only За нарушение правил отправляем на read only на 1 день. При одном грубом нарушении, или постоянном несоблюдении правил - бан и удаление из группы Для других тем есть чат t.me/speakingforwaiter
-
Чи можу запитати звідки так інформація? З досвіду? Тому що я намагався найти в інтернеті і нижчого на цю тему не найшов
-
Извиняюсь не знал. Хотел уточнить и узнать опыт большего количества людей
-
Вы решили во всех группах под копирку вопросы сделать? Тут практически те же люди сидят. Вам там тоже самое ответили
-
Щиро вдячна :)
-
Тому що опасаюсь що коли поїду до США могуть не впустити, тому що скажуть, поїхав до Канади з Cuaet, шукаєш притулок, то не впустим тому що не приїхав в США для туризму
-
Дивне питання, але відповім В процесі проходження форми там є галочка, де ви погоджуєтесь, що вся вказана вами інформація достовірно вірна і правдива А питання чи є у вас інше громадянство там присутнє Візи Канади і США це дві абсолютно різні візи, котрі іноді перетинаються Наприклад, маючи біометрію США є шанс не здавати біометрію для Канади, або заборона на вʼїзд / отримання віз США може також стати відмовою в наданні пермітів Канади Але загалом, маючи одну, зазвичай, другу отримати простіше Також у Канади на легальному рівні дозволено мати 2 громадянства, а ви будете подавитись на Working permit (не розумію як у вас це сплелося все)
-
Студент. Та Туристична є
-
То вам потрібно вирішити, що ви від життя хочете Робоча віза / її продовження під собою мають на увазі а) сплата податків б) неможливість сидіти на соціальних грошах в) до отримання більш стабільних документів мінімум N часу проводити в державі працюючи Виїхати на місяць - 3 думаю буде легко, але якщо на більше, то сенс для американців продовжувати вам робочу візу буде під питанням, коли повернетесь
-
Привет Ivan Добро пожаловать в чат Ждунов. Правила чата: 1. Пользуйтесь поиском по чату, прежде чем задать свой вопрос. 2.Уважать друг друга 3. Пользуйтесь функцией reply 4. Не дробите сообщения 5. Обсуждаемые темы : ожидание визы, вклейка визы cuaet (Биометрия, религия, секс ориентация и остальное здесь не приветствуется.) 6. Реклама запрещена. 7.Общаемся между собой на любом удобном языке. 8. Только текст/gif/стикеры. Голосовые Не используем 9. В ЛС админам НЕ ПИСАТЬ. За это тоже read only За нарушение правил отправляем на read only на 1 день. При одном грубом нарушении, или постоянном несоблюдении правил - бан и удаление из группы Для других тем есть чат t.me/speakingforwaiter
-
Доброї ночі. Підкажіть будьласка, якщо б/у чоловік, не дає сину дозвіл на виїзд до Канади. Він в Германії і не хоче підняти сідниці для того щоб дати цей дозвіл, нотаріально завірений дозвіл на виїзд. Моєму сину не світить Канада? Як можно обійти ?