Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Доброго дня. Таке запитання, можливо хтось стикався: В мене є інший паспорт окрім українського і я з ним находжусь у США. Хочу приїхати до Канади тому ще є робота, чи повинен я вказати що в мене є другий паспорт, і якщо так, чи повинен я вказати чи є в мене віза США, і якщо повинен чи вплине це на мою Американську візу?
-
Привет Yitzchok Добро пожаловать в чат Ждунов. Правила чата: 1. Пользуйтесь поиском по чату, прежде чем задать свой вопрос. 2.Уважать друг друга 3. Пользуйтесь функцией reply 4. Не дробите сообщения 5. Обсуждаемые темы : ожидание визы, вклейка визы cuaet (Биометрия, религия, секс ориентация и остальное здесь не приветствуется.) 6. Реклама запрещена. 7.Общаемся между собой на любом удобном языке. 8. Только текст/gif/стикеры. Голосовые Не используем 9. В ЛС админам НЕ ПИСАТЬ. За это тоже read only За нарушение правил отправляем на read only на 1 день. При одном грубом нарушении, или постоянном несоблюдении правил - бан и удаление из группы Для других тем есть чат t.me/speakingforwaiter
-
Чи можу запитати звідки так інформація? З досвіду? Тому що я намагався найти в інтернеті і нижчого на цю тему не найшов
-
Извиняюсь не знал. Хотел уточнить и узнать опыт большего количества людей
-
Вы решили во всех группах под копирку вопросы сделать? Тут практически те же люди сидят. Вам там тоже самое ответили
-
Щиро вдячна :)
-
+33181224147 (Франція)
-
Тому що опасаюсь що коли поїду до США могуть не впустити, тому що скажуть, поїхав до Канади з Cuaet, шукаєш притулок, то не впустим тому що не приїхав в США для туризму
-
Дивне питання, але відповім В процесі проходження форми там є галочка, де ви погоджуєтесь, що вся вказана вами інформація достовірно вірна і правдива А питання чи є у вас інше громадянство там присутнє Візи Канади і США це дві абсолютно різні візи, котрі іноді перетинаються Наприклад, маючи біометрію США є шанс не здавати біометрію для Канади, або заборона на вʼїзд / отримання віз США може також стати відмовою в наданні пермітів Канади Але загалом, маючи одну, зазвичай, другу отримати простіше Також у Канади на легальному рівні дозволено мати 2 громадянства, а ви будете подавитись на Working permit (не розумію як у вас це сплелося все)
-
Студент. Та Туристична є
-
А у вас віза в США зараз робоча?
-
То вам потрібно вирішити, що ви від життя хочете Робоча віза / її продовження під собою мають на увазі а) сплата податків б) неможливість сидіти на соціальних грошах в) до отримання більш стабільних документів мінімум N часу проводити в державі працюючи Виїхати на місяць - 3 думаю буде легко, але якщо на більше, то сенс для американців продовжувати вам робочу візу буде під питанням, коли повернетесь
-
Привет Ivan Добро пожаловать в чат Ждунов. Правила чата: 1. Пользуйтесь поиском по чату, прежде чем задать свой вопрос. 2.Уважать друг друга 3. Пользуйтесь функцией reply 4. Не дробите сообщения 5. Обсуждаемые темы : ожидание визы, вклейка визы cuaet (Биометрия, религия, секс ориентация и остальное здесь не приветствуется.) 6. Реклама запрещена. 7.Общаемся между собой на любом удобном языке. 8. Только текст/gif/стикеры. Голосовые Не используем 9. В ЛС админам НЕ ПИСАТЬ. За это тоже read only За нарушение правил отправляем на read only на 1 день. При одном грубом нарушении, или постоянном несоблюдении правил - бан и удаление из группы Для других тем есть чат t.me/speakingforwaiter
-
Добрый день, скажите пожалуйста,программа CUAET действует до 15 июля, если успеть подать заяву на CUAET до 15 числа, то потом не важно сколько уже займут дальнейшие процедуры, главное чтобы заяву подать?
-
Доброї ночі. Підкажіть будьласка, якщо б/у чоловік, не дає сину дозвіл на виїзд до Канади. Він в Германії і не хоче підняти сідниці для того щоб дати цей дозвіл, нотаріально завірений дозвіл на виїзд. Моєму сину не світить Канада? Як можно обійти ?
-
Нет все норм,нам на ребенка пришел реквэст на днях! А в письме стоит от 3 мая. А мне реквэст пришел 14 мая,а у ребенка 14 мая стояло в обработке.🤷♂️
-
Никто не знает, если моей девушке на момент подачи заявления 17 лет, а 16 июля 18, могут ли возникнуть проблемы? Нужна ли доверенность
-
На сайте написано,не нужно нотариально заверять! Пишет письмо,ставит подпись и ксерокс мужа страницы паспорта,и ваш сын летит в Канаду!)
-
Не нужна
-
Да,главное подать до 15
2 Feb 2023, 01:21
200449/258634
a day ago