Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Основная масса ждет после апрельского пфл, так то была рассылка ботом. Офицер ни сном ни духом что там в анкете что-то запросили Или ждать, или мандамус (если есть бабло)
-
Підкажіть чи вдалось комусь записатись на біометрію сьогодні? Vfs польський не вантажиться …
-
В подачі заявки допущена помилка в призвищі, потрібно писат ти в допомогу чи подавати заново?
-
Кризис форма, i Want make change to my application... Потом можете через недели 2 набрать на хоилацн и уточнить, "видят" ли они изменения... П с как мне говорили на хотлайн когда-то "визу вклеивают согласно фио на 1ой странице паспорта, отданного на вклейку"
-
Добрий вечір! Можна номер хотлайн?
-
Привет Юрій! Согласны ли вы с правилами группы? 1. Пользуйтесь поиском по чату, прежде чем задать свой вопрос. 2. Уважайте друг друга 3. Пользуйтесь функцией reply 4. Не дробите сообщения 5. Обсуждаемые темы : ожидание визы, вклейка визы cuaet (Биометрия, религия, секс ориентация и остальное здесь не приветствуется.) 6. Реклама запрещена. 7.Общаемся между собой на любом удобном языке. 8. Только текст/gif/стикеры. Голосовые Не используем 9. В ЛС админам НЕ ПИСАТЬ. За это тоже read only
-
В аєропорту чоловік отримає ворк-перміт
-
І підскажіть в кого є бланк доручення на перевезення дитини читав що в Канаді можуть запитати. Поділіться будь ласка.
-
Наша історія. Подались в лютому дружині дали візу відразу дитині 2 місяці було не дали. Ми чекали і в травні почали писати в кризову форму -нічого. Потім просто ще раз відправили паспорт в Рим,паспорт повернули без дитячої візи. На початку липня відправили паспорт дружини в Відень приклали виписку з моєї роботи що я вже в канаді мій паспорт і перміт(копії) + листа що дитина росте без батька. Сьогодні через 25 днів отримали паспорт дружини з дитячою візою до 2032 року. Можливо ця інформація кому допоможе.