Вітаю.
Мені 17 років, і я хочу розповісти свою ситуацію та отримати пораду якщо хтось стикався зі схожою ситуацією. Можливо я отримаю корисну пораду.
Я самостійно заповнив аплікацію “CUAET” 5 місяців тому, та не вказував що зі мною будуть їхати батьки, бо в момент подачі документів мої батьки не хотіли їхати до Канади. Також в момент подачі документів мій закордонний паспорт був прострочений, через деякий час я продовжив термін дії свого закордонного паспорта та моя мама теж вирішила поїхати зі мною до Канади. Після продовження свого паспорта і заповнення аплікації для мами, я написав лист з інформацією в IRCC де прикріпив фотографію с продовженням в паспорті, та вказав що зі мною буде їхати один з батьків(моя мама отримала візу через місяць після заповнення аплікацію). Я отримав відповідь:
“Ми перевірили надану вами інформацію та передали її до відповідального офісу.
Крім того, ми раді підтвердити, що заявка все ще розглядається.”
Через 4 місяці я знову написав в IRCC, щоб дізнатися статус моєї заявки, тому що мені виповнилося 17 років і я не знав чи мені потрібно здавати біометричні дані. Я отримав відповідь:
“Ми можемо підтвердити, що вашу заявку вже позначено для пріоритетної обробки.
Будь ласка, зверніть увагу, що будь-які вкладення (якщо є), включені до вашого запиту, було додано до вашого файлу.”
Прошу поради з вашого досвіду, що можна зробити, щоб прискорити перевірку заявки.