Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Усім привіт) Сьогодні вже можу розповісти про позитивний кейс. Сдала біометрію у травні минулого року, 22 липня отримала реквест, але через особисті обставини не відправила паспорт. Вирішила це зробити декілька тижнів тому. Тож 11.07 візовий центр(Рим) отримав мій паспорт 12.07 - переправили на вклейку і повернули назад 13.07 - відправили кур‘єром назад 14.07 - отримала Хто ще відправляє з сильно протермінованим реквестом (11 місяців в моєму випадку), шанси є. Я також писала супровідний лист у якому описала причини затримки і клала його у концерт + дублювала у кризис форму.
-
Так тут пише що лише від 3 до 6 ранку 16 числа
-
Кому як. Віза це можливість перетинати кордон з Канадою. А на основі wp ви знаходитись легально в Канаді. Саму візу вклеюють кожному по різному. Дитині на 8 років дали, мені на 3 роки. Декому на пів року давали, а декому на 10 років 🤷🏻♀️
-
Привет Александра Добро пожаловать в чат Ждунов. Правила чата: 1. Пользуйтесь поиском по чату, прежде чем задать свой вопрос. 2.Уважать друг друга 3. Пользуйтесь функцией reply 4. Не дробите сообщения 5. Обсуждаемые темы : ожидание визы, вклейка визы cuaet (Биометрия, религия, секс ориентация и остальное здесь не приветствуется.) 6. Реклама запрещена. 7.Общаемся между собой на любом удобном языке. 8. Только текст/gif/стикеры. Голосовые Не используем 9. В ЛС админам НЕ ПИСАТЬ. За это тоже read only За нарушение правил отправляем на read only на 1 день. При одном грубом нарушении, или постоянном несоблюдении правил - бан и удаление из группы Для других тем есть чат t.me/speakingforwaiter
-
а это не может быть сбой прорграммы? я 5 дней назад заполнила заявку, вчера сдала биометрию, а сегодня пришел запрос на паспорт, похоже, он массово всем пришел
-
Якщо ворк перміт на 3 роки з моменту заїзду
-
А підкажіть будь-ласка, виходить віза зараз видасться більше ніж на 3 роки, так?
-
Чекаємо з чоловіком від 30 квітня(здавали біо), досі тишина… скільки часу вони то все розглядають не відомо😁