Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Так что подзавали ротяку
-
Великобританія (UK) Досвід очікування візи 13.06 - подача заявки 16.06 - здача біометрії у віковому центрі Лондону 14.07- запит на вклейку візи до паспорту. Біля місяця очікування.
-
Дивно, раніше можна було,а тепер не можна. Дуже дивно
-
Ну шо ни хуя. Когда пол Европы украинцев которы в любой момент могут вернутся домой , а восток осталися 2 чемодана и пару игрушек. А которые не могут выехать то наши же люди сдают квартиры , в это же время находясь за границей.
-
Так
-
Думаю,варто все одно спробувати
-
Думаю вони не можуть відповідати, що можна без реквесту, як і особисто приймати без реквесту не можуть
-
Ну если я правильно поняла вопрос) мы запрос на вклейку паспорта 8 месяцев ждём)
-
Вишліть будь ласка посилання на кризову форму, дякую ☺️☕️☕️
-
В києві наче можна
-
А що у трекері?
-
Декілька дівчаток мені щойно написали, що їм вклеїли дітям без запрошення. А про те що не можна, мені сказала оператор візового центру. Їх прослуховують, вони певно іншого сказати і не можутт. А на ділі може і вклеюють. Кому вже як пощастить певно.
-
вже не ждун 14.06 біометрія 14:07 реквест🥳🥳🥳
-
ircc-tracker-suivi.apps.cic.gc.ca/en/applications/details Зареєструйтесь,якщо ще не користувались
-
Трекер на ircc
-
Який тренер ви маєте на увазі ? Може я не знаю
-
Только что пришёл ответ. подавал 11.06 Био 16.06 На вклейку 14.07
-
просто раз за разом тиснули кнопку відправити новий код?
-
В мене була така помилка, протягом години вирішилась
-
Створив нову заявку, спочатку вибило помилку, потім помилку що такий аккаунт вже є, залогінився, треба щоб прийшов код на пошту, але його немає и кожен раз коли відправляеш код видає помилку. У кого було, як вирішили?
2 Feb 2023, 01:21
206335/258638
about 4 hours ago