Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Так зайдіть з телефона і подивіться лінк або перешліть на компʼютер, що ви як маленька дитина, навіщо вам та Канада з її купою проблем, якщо ви в анкету увійти не можете
-
Через який треба? Я з телефону весь час слідкувала на canada.ca 🥺
-
Вы не через тот портал заходите
-
Сегодня пришло на аккаунт POE письмо. Жене которая визу еще в декабре 2022 года получила визу ничего такого не приходило никогда. Какие-то идеи почему и что это значит?
-
Так я вас вітаю, заявку ви вчасно не подали, ви не стали учасником програми CUAET - почати щось заповнювати і подати заявку - то різне
-
При подачі документів
-
В письме написано что это и зачем Жене тоже приходило скорее всего где-то на почту Либо она указывала что не планирует работать
-
Це гівно, подивитись куди заходили? 5ка з плюсом! Я б ще й з чату на місці адмінів допоміг би вийти вам
-
Аніж написати якесь 💩, то йшли би вже мимо та мовчки.
-
Кстати в письме указано что приезжать нужно уже с медицинским сертификатом готовым.
-
Указывала точно, у нее тоже виза W. В аккаунте пусто сам проверял. А может такое что на почту просто пришло и в аккаунте не сохранилось?
-
Понятно
-
Да, могло просто на почту прийти
-
Может кто-то знает как перенести биометрию двух человек на один?
-
Кризова форма - допомагає вносити зміни ;)
-
Так в анкеті вказується серія та номер старого.
-
Ну тоді незрозумілі 60 днів до чого. Зімнете паспорт до запиту на візу - вклеїте в новий… хоча якщо старому ще 3+ роки - не зрозуміло навіщо це
-
За привітання я дякую, але заявку я подав )
-
Где можно найти кризисную форму?
-
Шукайте по пошуку в чаті, її кожен день разів по 5 скидають
2 Feb 2023, 01:21
207272/258552
about 8 hours ago