Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Привет Александра! Согласны ли вы с правилами группы? 1. Пользуйтесь поиском по чату, прежде чем задать свой вопрос. 2. Уважайте друг друга 3. Пользуйтесь функцией reply 4. Не дробите сообщения 5. Обсуждаемые темы : ожидание визы, вклейка визы cuaet (Биометрия, религия, секс ориентация и остальное здесь не приветствуется.) 6. Реклама запрещена. 7.Общаемся между собой на любом удобном языке. 8. Только текст/gif/стикеры. Голосовые Не используем 9. В ЛС админам НЕ ПИСАТЬ. За это тоже read only
-
Це мабуть вам не пояснили, раніше були одноразові foil less візи, це листок такий, який має чинність лише перші 6 місяців від дня його видачі, і з ним можна було летіти до Канади та вже там вклеювати повноцінну візу.
-
Ага перенасыщение, плотность населения Канады 4 человека на 1 квадратный километр, места хватит всем)
-
Доброго дня,народ поділіться ссилкою consent form, завчасно дякую
-
А відмінності можуть бути в яку сторону, не знаєте? Через більше днів, чи менше? Бо якщо мені прийде лист через 4-5 днів явиться до центру, то я не встигну(( Дивлюся розклад Укрзалізниці, від мого міста вільні місця станом на сьогодні аж через неділю і то 2 штуки. Чи можливо в запиті на біометриію постскрипутмом попросити назначити дату хоча б через неділі півтори, а не через п'ять днів?
-
Відпишіть будь ласка тут як вам перенесли, на скільки днів і можливість по телефону узгодити найбільш відповідну для вас дату