Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Звісно, 2-5 дні проти 1.5-3 місяців
-
Отримали сьогодні паспорти на 3 роки, можна летіти☺️ 14.08.22 - Заявка 16.09.22 - Біо Варшава 11.11.22 - Реквест 21.11.22 - Здав паспорт Варшава 24.11.22 - Вже вклєїли і привезли назад
-
я же говорю, это рулетка, визовый офицер может уточнить или запросить дополнительную форму, выписку, перевод…. иногда милитари форм приходит, иногда свидетельство на ребенка просят перевести и приложить, иногда отказ с локом на вьезд из-за штрафа что сел за руль в нетрезвом виде…. можете считать вас “выделили”, осталось вам задуматься почему? но делать придется
-
Благодарю за ответ 🌷 Понимаю, просто в чём может быть причина?
-
Доброго вечора підскажіть будь ласка така ситуація я подав свій закордонний паспорт самостійно у візовий центр в Німеччині і мені прийшло повідомлення що треба вже забирати паспорт але я не можу зараз забрати. І я чув що є кур'єрська доставка паспорта. Можете розповісти про це чи можу я зараз оплатити доставку чи потрібно було з паспортом оплатити и надіслати їм.( Я дзвонив на гарячу лінію візового центру там каже що гаряча лінія не працює, потім надіслав їм на пошту електронне звернення поки ще не відповіли) тому прошу допоможіть мені.
-
Доброго дня 🙏 Подскажите, пожалуйста, в чём может быть причина? Вместе с мужем сдавали биометрию, ему пришло письмо с запросом паспорта на следующий день после биометрии, а у меня его до сих пор нет. Прошло уже 2 недели 😢