Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
А причём здесь кризисная форма ? 😳
-
Про призначення зрозуміло, питання в тому що саме вам відповіли
-
Писали письмо на почту, дату не выбирали ! Нам ее назначили.
-
Во Львове?
-
Подскажите может у кого-то есть знакомые в Украине через кого можно оформить Украинское ID паспорт в ускоренном варианте … если у кого есть контакты , напишите в личку
-
А вы пробовали звонить чтобы перенесли или писали в кризисную форму?
-
Дзвонили/писали на інформаційну лінію? Бо через посилання у листі це зробити дійсно не можна, вони не працюють, а у наступному листі пишеться що заявка автоматично підтверджена.
-
Ну а у нас розмова саме про зміну після призначення. Ви кажете, що змінити неможливо. Це так, якщо намагатись через сайт, там це не працює. Якщо треба змінити - моя пропозиція це дзвонити/писати. Кризова форма - для вирішення екстрених питань, неможливість потрапити на здачу біометрії у призначений час, як на мене, підходить під це визначення.
-
А когда вы отправили письмо с запросом записи на биометрию?
-
Львов, Киев недавно открыли
-
А это запись на 2,5 недели вперёд была во Львов или Киев?
-
Я его не меняла
-
Здається ви мене трохи не зрозуміли. Вам призначили час. Ви намагались його змінити чи ні?
-
В ответ на письмо, прислали письмо. С датой и временем когда приехать и все
-
Выше парень написал, что нужно писать в кризисную форму или звонить
-
Спасибо 🙏🏻 не знала что так можно
-
І вам позавчора прийшов лист, де назначили через 5 днів, тобто на 20 липня?
-
В листі-запрошенні є контактні дані, і заклик по всім питанням звертатись до інформаційної лінії візового центру, цим і буду займатись.
-
Извините за нескромный вопрос, а куда вы будите писать кризисную форму? 😳
-
Тиждень тому відправив запит до Львова, підтвердження запису прийшло позавчора. Але все індивідуально.
2 Feb 2023, 01:21
207561/258562
about 14 hours ago