Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Благодарю за ответ 🌷 Понимаю, просто в чём может быть причина?
-
Доброго вечора підскажіть будь ласка така ситуація я подав свій закордонний паспорт самостійно у візовий центр в Німеччині і мені прийшло повідомлення що треба вже забирати паспорт але я не можу зараз забрати. І я чув що є кур'єрська доставка паспорта. Можете розповісти про це чи можу я зараз оплатити доставку чи потрібно було з паспортом оплатити и надіслати їм.( Я дзвонив на гарячу лінію візового центру там каже що гаряча лінія не працює, потім надіслав їм на пошту електронне звернення поки ще не відповіли) тому прошу допоможіть мені.
-
Доброго дня 🙏 Подскажите, пожалуйста, в чём может быть причина? Вместе с мужем сдавали биометрию, ему пришло письмо с запросом паспорта на следующий день после биометрии, а у меня его до сих пор нет. Прошло уже 2 недели 😢
-
Для статистики. 3 дорослих Створення анкет: 18.09 Біо здавали в Відні: 04.10 Реквест всім прийшов 10.11 Паспорт заносили самі в Варшаві: 23.11 В той самий день трек номера прийшли. Перше смс і апрув в лк: 24.11 Ворк перміт: 25.11 Зранку прийшло смс що відправили паспорта і в вечером що вже можна забирати: 28.11 Сьогодні забрав. Всі три. Чекаємо на дитину реквеста