Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
28.10 відправили з Кракова в Варшаву поштою. 14.11 прийшо те, що я вище писала і зараз тиша. Трекінг не знаходить нічого, no records found а до цього по трекеру показувався хоча б статус
-
Если б это было строго запрещено, то могли бы убрать вообще возможность создания новой заявки с тем же uci
-
Ну может через 4-6 месяцев у вас поменяется мнение)) надеюсь получите раньше, конечно же
-
якщо наші загран паспорти загубилися, то замовляти нові. Кожен українець по закону має право мати 2 закордонних. Хоча ми тільки дітям зробили нові і відправили їх в Варшаву( Добре, стараюся додзвонитися туди
-
Когда у вас биометрия сдана и получили ли запрос уже?
-
в нас останнє біло 14.11 що The decision envelope for your application, tracking ID No. has been dispatched from the IRCC Office, to the Canada Visa Application Centre in CVO. І після цього взагалі нічого. Я не розумію хвилюватися чи ще чекати, чи замовляти нові паспорти вже...
-
Мені запрошення на вклійку візи прийшло 24.11. Біометрію здавала 23.06. у Варшаві.Получається 5 міс. чекала. А от сьогодні лист прийшов по біометрії.Хоч на моєї страничці вона була зарахована ще у вересні .