Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Спасибо 🙏
-
Полезные ссылки Трекер по аппликации ircc-tracker-suivi.apps.cic.gc.ca/en Gcms notes как заказать ноутс ноутсы gcmsnotes.com/ Кризисная форма secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis
-
А что под номером исі стоит?
-
Добрий ранок! Допоможіть, будь ласка, з заповненням consent form для дитини. 1. Якщо дитині 6 років, заповнює мама від імені дитини і ставить свій підпис? Якщо ми постійно проживаємо в Україні, але знаходимся на відпочинку в Греції і хочемо курʼєром відправити до Афін, вказувати адресу в Греції? 3. Якщо пересилка йде курʼєром, то третя сторінка, де вказується, хто буде забирати паспорт заповнюється просто як для “courrier”?
-
Я чекала для дитина 14 місяців! І нарешті отримала
-
Підкажіть будь ласка, можливо хтось стикався з таким. Хотіли відстежити заявку по трекеру , і коли реєструвалися, показало, що код має прийти зовсім на іншу електронну пошту, яку ми ніде не вказували . Що робити в такому випадку?
-
Тоді тільки в кризову писати на зміну контактних даних
-
Так
-
А ви перевірили UCI все збігається?
-
Так самі заповнювали. І навіть перевірила в анкеті точну адресу . І тієї адреси зовсім ніде немє
-
Код приходить на ту адресу, яка вказана на заявці аплікантів в контактних даних. Ви самі заповнювали аплікації?
-
Хоча повідомлення з IRCC приходили саме на ту пошту, яку ми вказували . І кризової форми теж
-
Дякую
-
Пишіть в кризову на зміну контактних даних
-
В нас в одному кабінеті 2 людей. Я вже давно отримала візу , а чоловік ще не може получити з 27.04.2022 року . Хотіли глянути по трекеру , а там не його пошта і ми взагалі не знаєм звідки вона взялася. Хоча в аплікації вказана правильна адреса
-
Ми заповнювали в одному кабінеті на п'ятьох. Чоловік жінка і троє дітей. Тобто всі сповіщення приходили на пошту основному апліканту, на кого був створений кабінет. Але в самих аплікаціях чоловік вказав свою електронну адресу і син також свою, то при реєстрації трекера сповіщення приходили на їх особисті адреси
-
Спасибо !
-
У нас такая же история с 16 января паспорта.
-
Мы письма писали, два раза ездили в Анкару, оставляли послания охраннику. Пофигу. Сегодня пойдем в полицию. Достало уже.
-
Да по ходу мы счастливчики. Я уже все что рекомендовали написала везде. Очень надеюсь что все решиться!
2 Feb 2023, 01:21
210322/258562
about an hour ago