Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Дякую за інформацію, якраз шукала контакти, щоб зв‘язатись із ними. 🙏
-
Где визы?
-
Підскажіть, чи можна подать заявку на КУАЄТ на громадянські паспорти? Якщо так, як писати ім'я та прізвище?
-
У меня точно такая же ситуация. Две недели назад получил третье сообщение, что уже паспорт отправлен в Варшаву. Только что звонил в Варшаву. Сказали, что ждите ещё сообщение про получение Варшавой и передачу курьеру. Так что ждём 🙏
-
А лист в кабінет прийшов про те що можна забирати? І чи отримували трек номер?
-
Так 14.11 відправив поштою, 17.11 отримано і далі ииша
-
пишіть в вфс, вони часто гублять адресу зворотньої доставки скорше за все ваш паспорт лежить в вфс
-
play.google.com/store/apps/details?id=com.skiplagged
-
Доброго дня. Відправляла паспорт на вклейку у Варшаву, повідомлення про обробку моєї заявки прийшли швидко, але від останньої дії пройшло вже 2 тижні(останнє повідомлення було про те, що паспорт з вклеєною візою їде до мого візового центру, наступний крок мав би бути передача кур‘єру, оскільки оплачена доставка). Хто скільки очікував від моменту цього повідомлення до отримання паспорта або повідомлення про те, що передано кур‘єру?
-
по правилам так, але в мене апрув був 21 числа і нічого не приходить, з того що я читав що часто трекінг намбер не змінюється і після апрува можна вже приходити забирати часто
-
Чесно кажучи не знаю, може тут знают
-
А має ще якесь конкретне сповіщення бути що можна забирати? Чи це вже фінальна стадія?
-
О, у нас такое же , тоже хотим узнать, можно ли забирать , в трекере еще нету уведомлений
-
Добрий день, відправив паспорт на вклейку, прийшло сповіщення, підкажіть це вже можна їхати особисто забирати чи чекати на ще якесь?
-
офигеть бардак какой
-
Подскажите пожалуйста. При прохождении биометрии можно предоставить другой документ удостоверяющий личность, а не тот на который была подана заявка на куаэт. Старый загранпаспорт неожиданно изъяли при оформлении нового биометрического.
-
Подтверждаю, вчера хотел сдать паспорт сына вместе со своим и жены в Варшаве, отказали
-
С 17 числа заявка в статусе under process at the ircc :(
-
Здравствуйте все. Подскажите. Если создавать новую заявку, создать новый логин на сайте IRCC, то надо ли писать, чтобы старую отменили анкету? Помогите пожалуйста
-
Они мне по дате рождения сына говорили где сейчас паспорт.
2 Feb 2023, 01:21
21117/258684
about 23 hours ago