Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Доброго дня. Підкажіть чи була у когось така ситуація, на чоловіка в один день прийшло підтвердження про здачу біометрії і лист - відмова у зв'язку з тим, що біометрія не здана, а вона здана
-
Лучше сразу Трюдо , и копию прописки в конверт 😉
-
Да, сейчас приходят отказы если просрочили 30 дней на сдачу био Когда у вас пришел запрос на биометрию, когда сдали, и писали ли в кризисную форму, что не успеваете в сроки?
-
А заявка когда была? 30 дней срок на биометрию вернули уже давно
-
Затупила, лист побачила дуже пізно, коли побачила відразу записались і здали. В кризис не писала до цього, читала наче, що 30 днів відмінили для українців і можна здавати, тож і не переймалась, а тут так😕
-
Прочитала, що дехто знаходив місцевого канадського депутата і той писав клопотання. Питання: 1) Помогло? 2) Де його шукати? 3) Куди він має писати?
-
Можете попробовать написать в кризисную форму с детальным описанием ситуации, так же напишите что сдали биометрию Не факт что поможет, но попробовать можно И напишите потом нам что по результатам
-
Ну это грустно. У вас два варианта. Забить на Канаду. Или подаваться на визу на общих основаниях, чтобы успеть до конца марта въехать
-
Заявка ще у березні, була не обізнана , люди казали лист прийде на електронку, тож і чекала, а виявилось треба було частіше в кабінет заглядати🤦
-
Одночасно з листом про дійсність біометрії
-
Зрозуміла, дякую.
-
А відмова не 29ого числа прийшла, випадково?
-
Записались у червні , здали у липні
-
А біо коли здали?
-
Та вже написала, просто подумала, а раптом я не одна така і хтось був у схожій ситуації, та мабуть більше ніхто 😆
-
Последнюю неделю много отказов, но потом никто не пишет делали они что-то и есть ли результаты
-
добрий день, підкажіть будь ласка термін на вклейку 30 днів відмінили? дружині прийшло запрошення вже закінчується термін а мені з дитиною немає, відправляти окремо? чи можна чекати і всі разом відправити?
-
Доброго дня! Моїм дітям нічого більше не приходило.
-
В кризову форму писали?
-
В мене була схожа ситуація. Але я не чекав. Після того як відправив дружини паспорт, прийшли запити на вклейку дітям. Сам досі чекаю
2 Feb 2023, 01:21
212849/258639
about 11 hours ago