Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
А коли ви реєструвалися на сайті vfs для запису на біометрію?
-
Вводили код і з /1 і без нього і номер по різному вже вводили, на кожний запит пише не знайдено
-
Вы в окне поиска на глобал попробуйте ввести код ,а мобильный телефон без 0 спереди
-
Прийде, мені десь через 10 днів прийшло
-
В мене паніка, бо тільки дізналась що дається 30 днів, чомусь коли читала лист пропустила це Якби знала записалась у Львів
-
26 липня отримали лист про запис на 5 вересня. А лист написали 15 липня
-
Але ж приходять відмови після 30 днів
-
А чому ж тоді деякі люди отримують відмову у візі рівно через 30 днів
-
В глобал потрібно вводити номер який зазначений в листі на біометрію?
-
лист в одну сторону, скоріше за все прийде стандартна пісуля що вони передали інформацію далі по вагону
-
Від кризової прийде якась відповідь чи погодження? Чи це буде лист в одну сторону?
-
он может подходить, есть вы его официальный опекун, он не женат и на вашем обеспечении. вам надо это доказать. если вы его содержите, платите за его обучение, именно вы, он живет за ваш счет, также его отец например лишен род.прав и вы его опекун, то обжаловать решение есть шанс. я бы посоветовалась с адвокатом, показав ему ваши доки, которые вы крепили, чтобы он сказал, достаточны ли они для вашего кейса и тогда обжаловать в суде. жена ваша получит, тк там все прямое, как двери
-
як і записувались - по-емейлу, але якщо у вас вже є запис то повідомте про нього в кризову, напишіть що вас записали пізніше ніж 30 денний строк и доєднайте файл який вам надіслали із емейлом в якому була дата та час - тоді все має бути ок, бо вам переносити його ще будуть два тижні і воно однаково вийде
-
головне не метущіться, бо почнете перезаписуватись і тільки головного болю собі додасте і все більше заплутаєте. Можете ще після кризової подзвонити на гарячу лінію і ще там оператору понити що вас піздно записали і чи можна там якось повідомити офіцеру щоб він не різав без ножа і всяке таке