Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Привіт усім. Можливо хтось переносив біометрію, через скільки часу вони призначають слідуючий візит?
-
Якщо вже є запит на паспорт то скоріш за все варіантів немає. Але можна спробувати зателефонувати в IRCC та спитати напряму в них, хоча це не буде достовірно))) тому що працівники IRCC в Канаді, а паспорт Ви відправлятимете не в Канаду і попаде в руки зовсім іншої людини, яка може прийняти будь яке рішення
-
Той що розглядає Вашу аплікацію
-
Так, це правда, тому і кажу, що в такому випадку або відправляти в Туреччину або в Росію
-
Удачі....залежить від офіцера. В багатьох був такий досвід. Потім повертають документи без SJTD і пишуть лист надати загран паспорт протягом 2 місяців для вклеєння візи. Якщо Ви не вкладаєтеся в цей термін то відмова
-
А что за офицер?
-
так відправив ще раз, вже пройшло, той раз щось заглючило
-
Якщо прийшов запит на паспорт, а в аплікації тільки звичайний паспорт, то в такому разі робиться SJTD, просто замість паспорта відправляти потрібно фотографії певного розміру. Просто я знаю, що Туреччина та Москва роблять, а інші здається ні
-
окремо не подається sjtd, це вирішує офіцер що саме Вам видати на підставі документів.
-
Та как, обычно, это самая обычная аппликация только без загранпаспорта, а с обычным паспортом
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis По этой форме отправляете?
-
Якщо вже прийшов запит на паспорт, то Вам потрібно надати паспорт для вклейки візи!
-
так і робив, проте відмова всерівно пришла(
-
В кризис форму надо писать ДО, как только записались нв дату 30+ дней, сразу им и писать прикрепляя письмо с записью
-
А как на него подать? Никак найти не могу
-
Привіт, а у когось відправляється кризова форма? бо мою заявку на куает не прийняли через те, що здав біометрію пізніше, хочу зараз відправити ще раз форму з доказом що в системі має бути моя біотметрія
-
Скажу Вам так, мой брат получил SJTD месяц назад. Не поверите где.. в Анкаре, ждал 4 месяца
-
Поищите по поиску в группе
-
Так что, никто не подскажет куда на SJTD подавать?
-
Ні, не консультувалася.
2 Feb 2023, 01:21
217542/258638
about 22 hours ago