Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
і по ній не дають дозвіл на роботу?
-
Вы писали в кризис форму, что не успеваете сдать биометрию в течении 30 дней?
-
це туристична віза. Хоча для нас в Канаді ніякої різниці (до війни - до програми CUAET була різниця).
-
visitor, V-1 , шо це значить? бо ми чекали більше року, і вже не слідкували за оновленнями, тк не було уже надії на неї
-
Це пізд.ць
-
в чоловіка візітор чи ворк? Так на ВП можна податися тільки із середини. Я вже 1,5 місяці чекаю свій оновлений після медогляду і ще тишина
-
Latest update: Review of eligibility - August 17, 2023: We regret to inform you that you do not meet the eligibility requirements. Please see the final decision below.
-
так отож і я про це, хоча б якусь інфо писали в листі, там де описано шо робити до приїзду , в аоропорті і після....
-
надіюся, що це якесь непорозуміння було в тих офіцерів. Тому що навіть якщо дадуть візітор рекорд (це я собі так думаю) з яким можна зробити всі документи, але без роботи 3-4 місяці не кожен може протягти...
-
ок, зрозуміла
-
так ВП дадуть, але не в аеропорту, а коли Ви подастеся онлайн, то ВП прийде поштою......якщо заїдете до 31.03.2024
-
Анкара не для слабонервных))
-
В общем лучше лететь в Вену, там вклеивать и сразу в Канаду. Минимум рисков
-
воспользуйтесь поиском по чату, напечатайте Анкара. И вам откроется удивительный мир приключений людей, кто туда сдал паспорта
-
Если лично приехать в посольство(в моем случае Анкара), насколько снизит риск задержки вклейки визы? Может был у кого опыт сколько вклеивают по времени
-
Десь біля 7-14 днів
-
Спасибо
-
30 дней вроде
-
это радует, А сколько действует по срокам приглашение на вклейку ?
-
Кроме как того, что не получишь визу? Никаких
2 Feb 2023, 01:21
217683/258626
about 20 hours ago