Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Добрий вечір ,дитині прийшло повідомлення що потрібно дослати документи про народження і як їх завантажити в аплікації ?
-
Добре, дуже дякую!
-
В Римі дають листок на якому написана адреса і перелік документів які потрібно покласти разом із паспортом.
-
Здрастуйте Подскажите кто как долго ждал трекингового номера после отправки паспорта на вклейку почтой?
-
А куди паспорт відправляв після біометрії?
-
Привіт, я також з Неаполя
-
Канадцам не до виз будет. Они будут оплакивать проигрыш Хорватам. 1:4
-
Відправку робив кур'єрською службою.ki point.Коли паспорт приїхав мені подзвонили я пішов і забрав.Бо є випадки ,що кидають під двері.Жалко якщо пропадуть документи.
-
Я також біля Неаполя)
-
Добрий день.Мені вклеїли десь за півтора тижні,а паспорт я отримав назад через кур'єра рівно через 14 днів. Проживаю біля Неаполя.
-
Він там живе наразі, здавав сам
-
Согласно письму которое приходит, 30 дней. Но люди пишут что и через 2-3 месяца вклеивали
-
Подскажите как долго сейчас в Риме вклеивают визу? И что быстрее ждать вклейку или просить фоилес?
-
Мне за неделю вклеили )
-
Ого , спасибо
-
Да щас вроде нет ограничений, слышал люди и спустя 3-4 месяца после одобрения просыпались и вклеивали
-
30дней
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, как долго вклеивают визу в паспорт в Кишинёве?! Спасибо за ответ 🙏
-
если будет одобрение , сколько есть времени , чтобы вклеить визу ? Какой срок ?
-
Я в Украину собираюсь возвращаться , приеду чуть-чуть побуду и возвращаться ?😂
2 Feb 2023, 01:21
21886/258544
2 days ago