Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Будь ласка
-
Дякую
-
З 18 числа не беруть. В групі писали. + Я сам ходив здавати паспорти і мені сказали що більше не беруть без ревестів
-
Вот пожалуйста после 6 месяц жданный и Надежда 😔😢
-
Звідки інформація, бо ще місяц тому писали що беруть, ви намагалися вклеїти без реквесту дитині?
-
У вас дополнительные документы не запрашивали?
-
Добрый день, подскажите пожалуйста, в Варшаве все еще берут детские паспорта без реквеста, сыну год?
-
Конечно
-
Всем привет. Можно ответ на вопрос. Если я проходил биометрию в Ростове . Смогу ли я вклеить визу уже в Стамбуле ? Спасибо
-
Такая же история)
-
Это вы далеко зашли🙂 апрель и май еще не все получили.
-
июльских еще много здесь
-
він там живе, сам пішов в візовий та сказали 3 дні максімум вклейка, так і вийшло
-
Привет, подскажите пожалуйста сейчас в Берлине по записи и как долго вклеивают , кто уже делал?
-
А в Бангкок он сам ездил сдавать или курьер?
-
Личная подача в Варшаве по записи Нынче на просрочку терминов вклейки по больше части закрывают глаза, но все зависит в конечном итоге от офицера, которому попадётся ваш паспорт, так что на свой страх и риск
-
УВАГА ‼️ Важлива інформація! Румунські та Болгарські прикордонники попередили, що більше не пускатимуть громадян України без біометричного закордонного паспорта! Останні 2 тижні наші водії ще змогли домовитися - 20-75 євро за 1 особу та їх пропускали, але не факт що вдасться це зробити у наступні рази. Автобус з таким пасажиром можуть затримати на кордоні на кілька годин, оштрафувати. І, звичайно ж, пасажир буде висаджений і залишений на кордоні. Також це стосується і документів на дитину: Потрібно мати діючі документи: - дитячий паспорт - або вписаний у паспорт батьків За свідоцтвом про народження можуть пропустити, але за гроші і це теж може незабаром припиниться! Діти до 18 років, які їдуть до Румунії без рідних батьків - повинні мати супроводжуючого з довіреністю! Щодо виїзду з Болгарії інформація буде надано трохи пізніше.
-
И что будет если в течении 30 дней не дать паспорт на реквест ?
-
Скажите пожалуйста, можно самому принести паспорт в ящик в Варшаву?
-
Сдавала 4 апреля и все ещё визы нет))) ждём
2 Feb 2023, 01:21
22053/258562
about 14 hours ago