Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
УВАГА ‼️ Важлива інформація! Румунські та Болгарські прикордонники попередили, що більше не пускатимуть громадян України без біометричного закордонного паспорта! Останні 2 тижні наші водії ще змогли домовитися - 20-75 євро за 1 особу та їх пропускали, але не факт що вдасться це зробити у наступні рази. Автобус з таким пасажиром можуть затримати на кордоні на кілька годин, оштрафувати. І, звичайно ж, пасажир буде висаджений і залишений на кордоні. Також це стосується і документів на дитину: Потрібно мати діючі документи: - дитячий паспорт - або вписаний у паспорт батьків За свідоцтвом про народження можуть пропустити, але за гроші і це теж може незабаром припиниться! Діти до 18 років, які їдуть до Румунії без рідних батьків - повинні мати супроводжуючого з довіреністю! Щодо виїзду з Болгарії інформація буде надано трохи пізніше.
-
Вітаю) підскажіть через яке агенство віддавали паспорт на вклейку у Бухарест
-
Дякую всім. Чоловіку вклеіли візу в Бухаресті. Подача анкет, я, він, моя мама - 7-8.05 Мамі біо не була потрібна Ми записались самі, зловивши вікна, на Львів на 27.08 Мені і мамі дали реквест у вересні Відправили обидва наші паспорти у Відень, де протягом жовтня паспорти роз'єднали і після вклейки обом з різницею у два тижні, повернули аж 7.11 у Киів Реквест на чоловіка прислали 24.10, 27.10 віддали агенту на подачу в Бухарест, 25.11 отримала в Києві. Подавали на Бухарест, бо Відень уже був у завалі. Вклеював Лондон усім трьом Тому бажаю усім швидшого отримання реквестів і вклейок, бюджетних квитків до Канади і звільняю своє місце в чаті тому кому потрібна палка підтримка ждунчиків. 🤗
-
Поняла.
-
Дякую!