Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Я про інше. Vfs не вклеює візи. Вони розподіляють на ircc. Ті повертають назад в vfs. Ну це якшо не напряму в ircc відправляти. Шкода що у вас така ситуація 😳 пощастило з людиною дійсно.
-
Розподіляє до зовсім невідомої людини компанія DHL?! Це помилка пошти! Мені пощастило, що конверт відкрила адекватна людина, яка зв'язалася зі мною по емеіл та відправила за свій кошт куди треба, а не викинула у смітник мій паспорт!
-
Раніше коли всім давали візітор візу давали ВП в аеропорту навіть якщо не зазначали. Думаю зараз ні. Тому що коли зазначаєте, що потрібен ВП змінюється тип заявки і візи.
-
з visitor visa теж отримують попередній work permit
-
Vfs розподіляє паспорти залежно від навантаження ircc. Це ж не те що їм так стукнуло в голову)
-
Мой паспорт с Португалии отправили в Копенгаген, вместо Мадрида. Вот вам и ответ почему лучше самому отвозить.
-
Добрый день. Подскажите г, если в анкете не указано WP, сможем ли получить это разрешение по прилёту Спасибо
-
У нас с женой visitor и тоже пришло письмо с разрешением на работу предварительное.
-
Да уж , и все на стадии background 😭
-
О б а л д е т ь😭
-
205 дней жду, 5 мая сдал био
-
а вы случайно не знаете какие переводы им точно нужны?
-
перевод чего
-
Мы ждём 233 days April 8, 2022 - November 27, 2022
-
До 31.03 якщо у Вас visitor visa ( на офіційному сайті поки така дата), але якщо у Вас worker visa, то у листі про попереднє схвалення WP є термін дії дозволу, тобто Ви отримаєте WP до дати, що там вказана.
-
Вы ЕЩЁ ждете месяц..
-
Набирайтесь терпения и ждите
-
🤦🏻♂️
-
Есть люди уже 7 месяцев ждут. Лично я жду уже чуть больше 3 месяцев. Точно вам никто не ответит.
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста за сколько времени после биометрии приходит на вклейку визы, уже ждем месяц???
2 Feb 2023, 01:21
22091/258658
2 days ago