Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Мені кілька разів сказали, як мені пощастило, бо на той час була співробітниця, котра була здатна кирилицю читати. Чи справді так не знаю, але, в мене виникли дуже серйозні проблеми навіть пройти сек'юріті. До цього - довелось кілька разів їздити в Дюссельдорф - здати паспорти, пройти біометрію, і тричі забирати паспорти (1- батьків 2- свій і дружини і вчора, рівно рік і місяць, щоб його нехай, але нарешті забрав паспорти дітей) проблеми виникли лише вчора. Написав про всяк випадок, перекласти не важко якщо заздалегідь, але може зберегти багато нервових клітин
-
Ищу курьера/агентство в Киеве для отправки паспорта на вклейку?
-
Підкажіть будь ласка, хто відправляв у Варшаву паспорти на вклейку, на яку адресу відправляти потрібно? Звичайною польською поштою? На кожного окремий конверт чи всіх в один можна ? Прочитала, що краще відправляти поштою ніж нести самостійно Чи це правда ?
-
Привет Madmax! Согласны ли вы с правилами группы? 1. Пользуйтесь поиском по чату, прежде чем задать свой вопрос. 2. Уважайте друг друга 3. Пользуйтесь функцией reply 4. Не дробите сообщения 5. Обсуждаемые темы : ожидание визы, вклейка визы cuaet (Биометрия, религия, секс ориентация и остальное здесь не приветствуется.) 6. Реклама запрещена. 7.Общаемся между собой на любом удобном языке. 8. Только текст/gif/стикеры. Голосовые Не используем 9. В ЛС админам НЕ ПИСАТЬ. За это тоже read only
-
Доброго ранку. Підскажіть будь ласка, хто в Лондон відправляв паспорт? На яку адресу і як швидко паспорт повернувся?