Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
И воссоединитЬся тоже
-
Я не несу Я выношу Несешь пишется с Ь знаком
-
В сша сложно легализоваться потом увы
-
Организаций нет По cuaet никакой помощи кроме 3к и возможно 2 недели жилья нет
-
Виз выдали почти миллион а въехало 200к Имхо проблема не только в разделённых семьях Многие делают визу «что б было» Изза такого и происходят задержки
-
Кмк всем прийдет Но ожидание выматывает и отбивает желание 🤪
-
Я чекаю на цю візу з 6 червня 2022 року. Я втратив надію і більше не бажаю її отримувати. Ми одружені вже десять років, і здається, що IRCC наміренно намагається нас розділити. Вони видали візу моєму чоловікові в серпні 2022 року, але мою візу ще не розглянули. Ця політика розділення сімей не відповідає нашим цілям. Невідомо, які мають наміри IRCC, але здається, що вони ускладнюють можливість подорожувати до Канади для всіх. Порівнюючи кількість людей, які вже в'їхали в країну, з кількістю виданих віз, очевидно, що ця політика ефективно запобігає подорожам до Канади.
-
А как вы поехали, какая то программа появилась?
-
Мой муж ждёт с 16.04.22 Как думаете сколько ещё ждать ? Уже и по мандамусу отказы дают тк не видят сроков нарушения рассмотрения….
-
Доброго дня,цікавить вашу думка,в нас така ситуація з чоловіком. Ми подались разом на візу з чоловіком. Біометрію здали 6 березня. Я через місяць отримала візу, ми чекали візу чоловіка і я відправляла криз форми,тому що вже була вагітна на тей момент. Зараз я вже в Канаді,народила. Чоловіку візи досі немає,вже 7 місяців в очікуванні. Я зверталась до місцевого парламенту,вони зв‘язались з IRCC та роз‘яснили їм всю ситуацію. До цього я ще відправляла криз форм і прийшла відповідь чоловіку, що вони роблять все щоб якнайшвидше завершити його заявку і вжили всіх заходів. Як ви думаєте скільки ще потрібно їм часу???