Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
А как вы поехали, какая то программа появилась?
-
Мой муж ждёт с 16.04.22 Как думаете сколько ещё ждать ? Уже и по мандамусу отказы дают тк не видят сроков нарушения рассмотрения….
-
Доброго дня,цікавить вашу думка,в нас така ситуація з чоловіком. Ми подались разом на візу з чоловіком. Біометрію здали 6 березня. Я через місяць отримала візу, ми чекали візу чоловіка і я відправляла криз форми,тому що вже була вагітна на тей момент. Зараз я вже в Канаді,народила. Чоловіку візи досі немає,вже 7 місяців в очікуванні. Я зверталась до місцевого парламенту,вони зв‘язались з IRCC та роз‘яснили їм всю ситуацію. До цього я ще відправляла криз форм і прийшла відповідь чоловіку, що вони роблять все щоб якнайшвидше завершити його заявку і вжили всіх заходів. Як ви думаєте скільки ще потрібно їм часу???
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста что нужно взять для получения паспорта в визовом центре ?(Лондон)🥲 Никаких бумаг мне не давали когда я его отдавала , а в письме написано что нужно предъявить копию паспорта с печатью VFS (не понимаю где эту печать ставить) и оригинал e-ICR (что это я тоже не пойму)
-
Воскресенье плавно перешел 15 месяцев! все еще впереди:)