Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Пока да. Просто то, что они прислали вообще никуда не годилось, пришлось самой сделать их работу, а печать уж они поставят 😂
-
Сама сообразила, как нужно сделать. Ну только в вордовском документе оно всё синхронно у меня. Соответствуют реплики
-
Подскажите, пожалуйста, контакты в Одессе для отправки паспорта на вклейку визы Канады
-
У кого есть перевод переписки для примера? Хочу посмотреть как оформлено. Мне перевели просто текстом, и так ничего не понятно, так теперь ещё не пойми кто что пишет 🤯 просто бред какой-то, ей богу
-
t.me/cuaetwaiters/305358
-
Ну це зрозуміло, цікавить як повинно називатись сповіщення- документ, який прийде в кабінет ircc чи на пошту, що буле означати що можна йти забирати? Мені прийшов у Ircc документ, POE Introduction letter-WP, там написано що його потрібно взяти із собою до канади що отримати ворк перміт, це вже то чи ще потрібно чекати?
-
Всем привет, а можно ли в аэропорту Монреаля получить ворк пермит? И кто знает если в аэропорту то они там работают 24/7?
-
що не зрозуміло, ви прийдете і скажете: дайте мені мій паспорт, а менеджер вам скаже: дайте копію паспорта, ви дасте, менеджер піде в загадкову кімнату із паспортами і буде шукати ваш паспорт, відкривати по черзі ті що є і звіряти із копією. Ви ж здали свій паспорт в чужій країні, вони там не знайомі з транслітерацією вашого імені, то їм треба документ де написано англійською ваше ім'я-фамілію і який доводить що ви то є ви, але майже завжди часто копії паспорта достатньо
-
щоб вони знайшли ваш паспорт