Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Вибачте, не розумію вас, для чого там копія паспорта
-
Ні, копію паспорта
-
Якщо забираєш самостійно теж?
-
Consent form
-
Привіт Підкажіть будь ласка, як повинен називатись лист-документ з яким можна забирати паспорт з посольства? Не POE Introduction letter-WP
-
Без разницы где писать. Если не писать, то они тоже ответят, но на неделю позже
-
А я завжди в кризову писала Ukraine 2022 на початку 😂, і вони відповідали
-
Пишите в IRCC в кризисную форму, через 2-3 недели обычно отвечают, в конце письма допишите UKRAINE2022
-
Якщо ви всі вже будете в канаді, то чоловік ваш та діти автоматом підтягуються по пр, до вас, дай боже
-
Ну с мужем и детьми вот приходится доказывать 🙄 а так я не переживаю, что надо доказать родство, я переживаю, чтоб они это как повод для ПР разрешили. В анонсе по крайней мере сиблингс были 🙏
-
Я думаю, що в будь якому випадку в ва все вийде, він ваш рідний брат, а доказати це просто, свідоцтва про народження ваші, де вказані одинакові батьки
-
Ну указывал значит) да, через ПР, но давно было дело.
-
Ваш брат, правда не знаю як він отримав громадянство, якщо через пр, то там на подачу на громадянство потрібно вказувати маму, тата, братів та сестер, та їхні родини, чоловіка/дружину, їх дітей, з датами народження, і все таке
-
В какой ещё заявке? Он гражданин Канады. Если где-то был вопрос про сестру, то он, конечно, указывал, но когда он туда ехал про эти дела речи не шло, конечно)
-
Але знаю там є нюанс, якщо ваш брат в своїй заявці вказував вас,сестру, то може і підійде...
-
Значить якщо все-таки підійдуть маленькі діти, то всі українці масово будуть народжувати 🤣
-
Вот это вопрос, да. Вообще они эту программу называют спонсорством, но без требования к доказательству фондс. Поэтому вопрос с маленькими детьми открыт. Тëтки врядли, у меня родной брат, но я всё равно переживаю, обычно это не подходило под понятие семья у них
-
В мого чоловіка є дядьки два і тьотка рідні громадяни канади, але то нам не допоможе 🤧
-
І цікаво, чи діти народжені зараз від українців в канаді зможуть дати батькам пр..
-
Там перечислено вполне понятно. Родители, сиблингс, бабушки, дети. Думаю дальше близкого кровного не пойдут, кузины не подойдут
2 Feb 2023, 01:21
224551/258634
2 days ago