Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
коли поїдете в канаду?
-
Мне пришёл реквест!!!!
-
Я відправив через DHL , і трекав через них, потім вони(dhl) повідомили що передали паспорт vfs і десь через ~4 години я отримав повідомлення від vfs.
-
Хтось вже спілкувався з українським VFS стосовно відправки паспортів через них? Маю старий паспорт до 28 року, неочікувано швидкий реквест до 13 жовтня і бажання вклеїти візу в аже замовлений новий паспорт, його обіцяють не раніше кінця жовтня Біометрія пройдена в Києві Якщо відправити через VFS Україна, консульский збір якось окремо заздалегідь треба оплатити чи він входить в їх ціну 1769грн І наскільки критична затримка на місяць з подачею по original passport request, можливо через кризову форму попередити чи немає сенсу, вони ж через 2 тижні можливо тільки відкриють листа?
-
Так, vfs вам напише на пошту що вони отримали паспорт і потім напишуть що відправили до ircc.
-
Наконец-то сегодня получили запрос на паспорт 🪪 (сдали биометрию в Апреле 2022) и недавно прошли procedural fairness. 1 год и 4 месяца ожидания и это произошло ! Искала по чату, но хотелось бы узнать недавние истории: получали ли work permit (letter of introduction ) в последнее время? А то мы получили валидность биометрии, запрос на паспорт, но без письма о получении work permit. Ещё год назад такие письма получила моя семья , но в этот раз нет. Не совсем понимаю какая ситуация сейчас с этими разрешениями о работе - ищу по чатам последний час
-
Це точно ) Але навіть якщо все було б ідеально, не подобається атмосфера - вихід вільний, заторів ніколи там не спостерігалось, не те щоб нещасні були закриті тут з нами хамами і вимушені якось справлятись із ситуацією )