Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
В Червні дружина з дочкою робили терміновий, 7 днів.
-
Це не так. Нещодавно подавала документи в канадське консульство на паспорт дитині. Перший паспорт не забирають - можна мати два діючих.
-
Прийшов лист про ворк перміт. Як дізнатися номер посилки?тому що відправляв з квитанцією на повернення паспорта курʼєром. ВЦ Варшава
-
Це ж дуже індивідуально, але зазвичай до 2 тижнів точно вклеять, скоріш за все днів за 4-5, просто запас часу на всяк випадок треба мати Сама вклейка то 10 хвилин, питання коли паспорт до офіцера попаде, від завантаженості залежить Варшава перевантажена, Відень вважається досить швидким варіантом
-
Здравствуйте! Посоветуйте, в каком городе Европы быстрее всего получить паспорт с визой???? Мы сейчас в Турции (и тут ужас, мой ждали почти 5 месяцев с Анкары😡🤦♀️) Мы планируем в Европу. У меня и мужа уже вклеена. Пришел запрос ребенку и хотим там его паспорт подать. Хотим понимать где скорее всего. Посоветуйте, пожалуйста🙏
-
Круто, значит мне такой консул попался( Я просто заранее сделал скан паспорта и решил сильно не спорить
-
В мене було два, один діючий 5 років, один протермінований Старий попросив залишити "для візової історії", підписав заяву з проханням залишити і його прокололи дироколом Діючий залишився на руках і чекаю новий Доречі буду радий інформації, як швидко останні місяць-два видають нові закордонні в Києві, бо мене лякають очікуванням в 5 тижнів, при тому електрона черга на сайті пуста, купа вільних слотів І маю реквест на паспорт, наскільки критично запізнення на 2 тижні-місяць?
-
Я в октябре 22 года подавал документы на новый паспорт в Кишиневе, потому, что в 23 году он заканчивался. И также уточнял этот вопрос. Но мне на отказали( возможно сейчас что-то изменили
-
В консульстве сделают второй паспорт, но заберут первый. Сейчас такие правила (
-
Скажіть, будь ласка , як швидко ви отримали відповідь на запис по ел. пошті на біометрію в Києві?