Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Я зараз запитала її чи просили в рамку засунути рюкзаки інших людей, вона сказала що не перевіряли інших людей також) але це людський фактор, у когось не питають, а в когось можуть і запитати
-
Сестра докупила ручну коадь маленький чемоданчик плюс personal item, в неї теж нічого не зважували. Але це можливо що ми докупили додатковий багаж.
-
Я купувала додатково багаж 20кг, ще туди входила ручна кладь маленький чемоданчик і personal item, в мене нічого не перевіряли і не зважували)
-
В мене і сестри пересадка була 1 година 15 хвилин, вистачило цього часу, там аеропорт не великий
-
Я з Берліна летіла в червні були напівпусті літаки, з Ісландії я лягла на три сидіння і спала. В літаках нічого не дають, в червні навіть з їжі нічого не можно було купити на борту. Беріть щось перекусити з собою. Сестра летіла то місць вільних не було, також не кормили, але можно було купити бутерброди і каву.
-
В Хамільтоні дуже маленький аеропорт, виходите з літака пішки заходите в аеропорт, там крім нашого літака більше ніяких не було. Play airlines, наскільки я зрозуміли крім цих авіаліній з Європи більше ніякі не літають. Є ще місцеві авіалінії swoop туди літають
-
Коли я прилетіла в червні не було там волонтерів. Може вже і є.
-
А скажіть, чому хлопець їхав за поселенням аж у аеропорт Торонто? Хіба у аеропорту гамільтона немає волонтерів, котрі розселяють? Ми дзвонили на гарячу лінію cuais, вони сказали, що в аеропорту гамільтона є волонтери, котрі допомагають з житлом. І ще скажіть, якими авіалініями ви летіли до гамільтона?