Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
вона просто його не мала в електронному варіанті з собою і відповідно не надрукувала. зараз має цей файл, і буду писати емейл щоб ще раз записати на біометрію **Так, саме зараз пишу в кризову форму. Але думаю як краще сказати про те, що не змогла прийти на зазначену дату у ВАК і ще й запис на біометрію робиться працівниками ВАКу як мінімум на місяць вперед, тому зможу знову отримати дату не раніше ніж через місяць…
-
**Так, саме зараз пишу в кризову форму. Але думаю як краще сказати про те, що не змогла прийти на зазначену дату у ВАК і ще й запис на біометрію робиться працівниками ВАКу як мінімум на місяць вперед, тому зможу знову отримати дату не раніше ніж через місяць…
-
11 месяцев
-
У дочки виза вклеена в продолженный паспорт, но так как с ним могут возникать проблемы, то хотелось бы получить второй действующий паспорт. Возможно ли оставить действующий именно продолженный паспорт? Поделитесь, пожалуйста, опытом. Если да, то где оформляли? Спасибо.
-
Привет Марина! Согласны ли вы с правилами группы? 1. Пользуйтесь поиском по чату, прежде чем задать свой вопрос. 2. Уважайте друг друга 3. Пользуйтесь функцией reply 4. Не дробите сообщения 5. Обсуждаемые темы : ожидание визы, вклейка визы cuaet (Биометрия, религия, секс ориентация и остальное здесь не приветствуется.) 6. Реклама запрещена. 7.Общаемся между собой на любом удобном языке. 8. Только текст/gif/стикеры. Голосовые Не используем 9. В ЛС админам НЕ ПИСАТЬ. За это тоже read only
-
что делать если кризисная форма не отвечает
-
Так, якщо маєте один - просто робите другий і готуйтесь знімати лоешину з вух Для надійності я б прийшов туди з внутрішнім паспортом, закордонний мати з собою на всяк випадок, але не показувати, по ідеї не знадобиться Просто операторам простіше через закордонний по терміналу зчитати інформацію і не шукати вручну по внутрішньому, проте шаловлі ручки дуже хочуть той паспорт знищити😁 Цікаво чому ДМСУ так зацікавлені відібрати всі "зайві" паспорти?)