Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Та в нас кофі тайм а я немаю чим зайнятись)
-
О, никогда не могла подумать, что мы своим гундежом доставляем кому-то удовольствие🤣
-
Сижу на роботі в Канаді читаю чат і настальгую 7-8 місяців назад теж був ждуном)
-
Ідентично. Одразу як написав емейл з проханням про запис на біометрію зразу ж написав листа в кризову з поясненням чому не встигаю
-
Донька здала. Її мама ні, бо не мала листа. Може десь тиждень тому був запис
-
Це технічні приколи, спробуйте інший браузер/впн/перепідключитись до інету Зараз зайшов, працює
-
Доьрий день Не можу зайти в свій кабінет Хтось зіштовхувався з каким? Просто вибиває помилку і все
-
Всем привет! Получила визу) 22.09 отправила с Кипра в Рим 29.09 получила паспорт с визой
-
Хух, є) дуже дякую
-
Вам должны были прислать письмо donotreply от vfs с трекер номером Можно его на всякий случай найти
-
Доброго дня ) мені прийшла смс про те, що я можу забрати паспорт в Берліні з візою , но не пише, які мені документи взяти. Скажіть будь ласка по візу іхати з чимось потрібно ? (Мені нічого не видали, коли я давала паспорт)
-
Бывает
-
Сорри… промахнулась)
-
Это надо не мне писать а тому кто спрашивал :) Спасибо что уточнили
-
Краков не принимает оказывается паспорта 😞 Звоните в Варшаву и уточняйте надо ли будет платить если вы сдали био в Кракове
-
Паспопт у них і вони мені абсолютно нічого не дали😳
-
Краков не принимает паспорта.. не принимал, во всяком случае… Проверьте на сайте
-
Удостоверение личности и чек который вас выдавали о том что сдали паспорт
-
Тогда не будет смс только на почту сообщения если указали почту
-
Доброго дня ) мені прийшла смс про те, що я можу забрати паспорт в Берліні з візою , но не пише, які мені документи взяти. Скажіть будь ласка по візу іхати з чимось потрібно ?
2 Feb 2023, 01:21
226041/258651
about 8 hours ago