Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Це капец, а як тоді мають відправляти паспорт, як заборонено🤦 Йду попробую ще на укр пошту, не знаю чи вийде. А якщо не відправити поспорт на протязі 30 днів, то правда що анульовується віза?
-
Забирати буде сестра, яку я прописала в consert form
-
Що вони документи за кордон не відправляють, посилка доїде до львова і її повернуть знову на відділення з якого я відправляла
-
Так я зараз на пошті, мені кажуть що вони не відправляють
-
Тааааак кому цікаво, як забирати паспорт у Відні. Охоронець не пустив, сказав, що треба папірці. Чоловік так дізнався, що за папірці (дякую тим, хто підказав у приватні), сходив зробив ксерокс, заповнив. Прийшов, охоронець його пропустив. А де вже у віконці видають паспорт, на них навіть не подивилися. Просто взяли наші паспорти (у нас два діючих закордонних) і віддали з візами. Виявляється, що у місцевих охоронців також присутній синдром вахтера.
-
Ребята, слышали, что Канада объявила с Ноября месяца, что до 2025 года планирует 1.5 млн эмигрантов запустить в страну. Каждый год по 500 тыс. до 2025 года. Это я к тому что мы тут ждём уже вторую неделю, а виз неееет. А у них там meeting по поводу нас. Интересно это связано с CUAET и датой до 31 Марта или это других будут набирать? Ждём с 4 мая, размышляю, почему мы все в приоритете?
-
Доброго дня, підскажіть якою поштою відправляли паспорти в візовий центр, на новій пошті кажуть, що вони не відправляють, укр пошта так само🤷
-
Во вторник сдала, вчера уже обновился статус на approved. Но трек я так и не получила, а сестра получила 🤷🏻♀️
-
Там нема варіанту «з рук в руки». Я свій паспорт залишила у боксі , він зараз у них на 3м поверсі. Далі цього боксу не пускають - тільки забирати паспорт чи здавати біометрію
-
Это уже не важно, если запрос на паспорт пришёл)) Моей жене ещё не пришёл запрос, так что у каждого по разному)
-
Он у меня почему-то ещё не completed 😅 хотя запрос на паспорт пришёл. Или это уже после вклейки?
-
Информация о безопасности
-
Что такое background check?
-
Знаю що комусь може бути корисно Відправляли паспорти на вклейку через Лілю Бойко А вони через турагенство Діскавері Паспорти вже в нас з візою Тому можете користуватись такими послугами. Я дуже сумнівалась чи відправляти через когось але все Ок.
-
Что вообще должно изменится в кабинете? Дело в том что отправил документ в 2 недели назад и ничего. Ни на почту ничего не приходило ни в кабинете никаких изменений. Подскажите чего ждать?
-
А статус то один то назад который был было такое?