Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Добрый ночью. Не могу открыть сайт: portal-portail.apps.cic.gc.ca/signin?lang=en Вы знайте почему?
-
Друзья - вопросик, понимаю может глупый, но надеюсь мне можно разик? Короче - реквест по первой заявке пришел, ее реанимировали после отказа, но номера и даты в трекере пришли на вторую заявку а в первой пусто, я просто нервничаю, это не повлияет, путаница не возникнет?
-
Всім привіт. Нарешті отримав візу. :) рівно рік і один день чекали. Всім удачі!
-
Хтось відправляв паспорти на вклейку у Варшаву після 30.09? Чи оплачували ви вклейку, яка ціна та на які реквізити оплачувати?
-
Возможно у кого такая же ситуация. Я из Донецкой обл гражданство Украины мне в посольстве не подтверждают, говорят можно через суд... Короче по заявке мне пришло письмо где просят подтвердить гражданство, письмо походу стандартное на 4 страницы. Документы я им изначально отправил все которые у меня были, кто знает что им ещё отправить или перевести на англ доки???
-
Привіт. Хтось подавав вже паспорт на вклейку з України через них visa.vfsglobal.com/ukr/uk/can/passport-submission ?
-
Іще нам сказали в візовому так, що можна чекати і рік. Але ж в березні 24 року в'їзд то можливий, але на загальних умовах, як нам пояснили тобто без ніякої допомоги. Заповнювала, вписувала, відправляла все сама, наче все правильно, але ж проблема у чомусь іншому. Доречі Син 15 років теж ще не отримав візу, вже і дозвіл від біологічного батька надіслали так як вони просили! Вклеїли мені візи лише мені, моїй мамі і двом дітям малим.на всіх разом подала в кінці лютого 23 року.
-
Доброго вечера. Ми з чоловіком пройшли біометрію 03.03.23. Мені вклеїли до кінця квітня. В кризову писала три рази. Кризова відповідає так: розкажіть нам докладніше свою історію, просто знущання чесно кажучи. В особистому кабінеті статус чекайте перевіряємо
-
Вам бы проконсультироваться по этому поводу у юристов. Возможно в таком случае нужна еще и бумага из суда о единоличном опекунстве ребенка. Все документы должны быть переведены и нотариально заверены или агентством переводов с английской печатью.