Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Іще нам сказали в візовому так, що можна чекати і рік. Але ж в березні 24 року в'їзд то можливий, але на загальних умовах, як нам пояснили тобто без ніякої допомоги. Заповнювала, вписувала, відправляла все сама, наче все правильно, але ж проблема у чомусь іншому. Доречі Син 15 років теж ще не отримав візу, вже і дозвіл від біологічного батька надіслали так як вони просили! Вклеїли мені візи лише мені, моїй мамі і двом дітям малим.на всіх разом подала в кінці лютого 23 року.
-
Доброго вечера. Ми з чоловіком пройшли біометрію 03.03.23. Мені вклеїли до кінця квітня. В кризову писала три рази. Кризова відповідає так: розкажіть нам докладніше свою історію, просто знущання чесно кажучи. В особистому кабінеті статус чекайте перевіряємо
-
Вам бы проконсультироваться по этому поводу у юристов. Возможно в таком случае нужна еще и бумага из суда о единоличном опекунстве ребенка. Все документы должны быть переведены и нотариально заверены или агентством переводов с английской печатью.
-
ДОбрый. Согласие биологического отца или матери на выезд ребенка, переведенный на англ или франсэ с копией его/ее паспорта. Если отец или мама имеет легальное опекунство, предоставить бумагу из суда, которая это подтверждает с переводом на англ или франсэ.
-
Оплатить в банке по реквизитам И вложить квитанцию к документам Bank account name: VFS Global Poland Sp. z o.o., Aleje Jerozolimskie 179, 02-222 Warszawa Bank name: Bank Handlowy w Warszawie S.A., ul. Senatorska 16, 00-923 Warszawa BIC/SWIFT Code: CITIPLPX IBAN Number: PL75103015080000000817777007
-
Добрий вечір. Ми сьогодні були також в візовому центрі в Гаазі. За діток також сказали заплатити 81.20 евро за кожного. Я здала бескоштовно (біометрію здавала в цьому ж візовому центрі). З чоловіком ситуація інша-треба летіти по справах, не встигає повернутися до кінця наданого терміну для здачі паспорту (30 днів), паспорт не здавав. Порекомендували написати на цю пошту [email protected], описати ситуацію та вказати номер заявки. Можливо буде комусь корисно
-
Привет ,подскажите пожалуйста те у кого двойное гражданство Рф и Украины и вы подавались по загранпаспорту Рф. интересует вот что,требует ли ircc украинский загранник если есть только российский и украинский внутренний+свидетельство о рождении украинское.
-
Во Франции за четыре дня вклеили, в Париже.