Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Привет Марина🏡🍁❤️ Добро пожаловать в чат Ждунов. Правила чата: 1. Пользуйтесь поиском по чату, прежде чем задать свой вопрос. 2.Уважать друг друга 3. Пользуйтесь функцией reply 4. Не дробите сообщения 5. Обсуждаемые темы : ожидание визы, вклейка визы cuaet (Биометрия, религия, секс ориентация и остальное здесь не приветствуется.) 6. Реклама запрещена. 7.Общаемся между собой на любом удобном языке. 8. Только текст/gif/стикеры. Голосовые Не используем 9. В ЛС админам НЕ ПИСАТЬ. За это тоже read only За нарушение правил отправляем на read only на 1 день. При одном грубом нарушении, или постоянном несоблюдении правил - бан и удаление из группы Для других тем есть чат t.me/speakingforwaiter
-
Всім добрий день! Перепрошую що може пізно, але розкажу свою історію. У січні, 9 подала заявку на візу Я з Маріуполя, українка, чекала візу як дитину 9 місяців. Подала у квітні другу заявку в надії що це прискорить якось. Все було глухо, кризова до жопи, відписки стандартні і їм чхати було на те що людина реально постраждала від війни. У серпні 2023 відкрила мандамус з Львом Абромовичем, мені вони дуже сподобались, команда класна і супроводили до кінця. Перший процес закінчився тим в мене анульовали першу заявку з січня, лишили з квітня. Мої всі в Канаді вже були, чекали тут. Ми попросили розглянути другу заявку з квітня для мандамуса. Пійшла на другий етап, все підготували, коли подали документи другого етапу десь через дня три мені прийшов реквест. Тобто аж в вересні числа 21. Вклейка зайняла 2 дні у Варшаві. Зараз я вже в Канаді. Тому я дуже бажаю всім терпіння і отримати свою візу. Для мене це був болісний і дорогий процес. Але це коштувало того. Якщо дійсно хочете їхати будьте готові до дій через суд. Але у всіх ситуації різни. В мене не було судомостей, військової служби, дітей, нічого. Про мене просто забули. От така історія. Всім віз! Дякую адмінам за цю шикарну групу. Ви молодці!!!
-
Народ, коли тобі по телефону Канада "каже", що ваша заявка відправлена за "межі" Канади, і що зараз від них нічого не залежить, що це означає? Бо я собі інтерпретувала "напевно в Лондоні розглядають", але вже 2 місяці пройшло і ноль емоцій, 🙈 думаю напевно я щось не правильно інтерпретувала..
-
А можно почту?)
-
Добрый день, подскажите пожалуйста, хочу отправить паспорта в Ростов на вклейку сдеком, а как обратную доставку сразу оплатить?
-
Если был мак, то зайдите через андроид Или черед другой телефон и наоборот Я так делаю