Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
На біометрію швидко запросили, ми з'їздили і все, далі тиша
-
Мені в США все дуже швидко зробили, мабуть 1,5 міс разом з біометрією все зайняло.
-
Я от ні як не можу зрозуміти, чекаю з лютого на схвалення візи, знаходжуся у США, отримала запит на докази легального перебування у США, все відправила і тиша. Дітям схвалили, а мені ні. І що робити, якщо вони не схвалять до березня? Як тоді той ворк отримувати. В кризову писала, приходять звичайні відписки. Що ще можна зробити хтось знає?
-
А где найти реквизиты оплаты и сколько платить нужно будет?
-
Я правильно понимаю что если задавал биометрию в Варшаве а паспорт отправлю в Швецию мне нужно будет доплачивать ?
-
Ну звиняйте 🤷♀️
-
Я этого не знал.Спасибо что подсказали.А куда тогда лучше всего отправить из Норвегии?
-
Из Варшавы как забирать будете? Они не отправляют за пределы Польши
-
Дякую , це зручно . Ще б було вказано , по якому документу . Загран чи SJTD ❤️
-
так что, если дать какие-то добрые ответы и не приводить аргументов, я понимаю, что не будет никаких проблем
-
это не повод для отказа, смело говорите, что в стране война
-
некоторые люди рассказывают, что иммиграционный офицер сказал им, почему вы не приехали из украины. есть ли люди, которым отказали в аэропорту?
-
Нет, два часа вам ни на что не хватит
-
Та вже такі ж самі думки, схоже треба викреслити все те вже з думок и рухатися далі
-
Потрібно наярувати до них, писати в кризову, дзвонити до них десятки разів поки до нормального оператора не попадете і він вам хоч заявку здвигне з мертвої точки
-
Вони вже не можуть знайти мій доступ до даних чоловіка, а якщо знаходять, то «outside of Canada”…. Повбивати хочеться. Ми не можемо вже забути про цю візу, бо я і діти вже тут…
-
Мені лише раз на таку пощастило. Після неї надіслали запрос на військові дані. Більше не щастить
-
А підкажіть будь ласка номер куди дзвонити
-
Та намагаюся. Але то жопа пережити ті 10 хвилин компʼютера
-
Дзвоніть по пару разів кожного дня поки не потрапите до норм оператора, я з 5 разу попав
2 Feb 2023, 01:21
228382/258544
4 days ago