Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Спасибо, вам тоже удачи в этом непростом пути🙏
-
пiймав 😁
-
А в какой вы провинции?
-
Сьогодні вже рахунок змінився . з 1/3 на 2/3. Прийшов риквест на дружину. Лишилася дочка якій прийшло раніше , що батьки не відповідають критеріям цієї програми тому шукай опекуна з яким можна виїхати якщо дуже хочется в Канаду ))). Я вже з Візою в паспорті, дружині прийшов сьогодні запит. Вот так через пень колоду відбувається цей процес. Хтось може кинути лінк яка зара процедура відправки паспорта, бо чув що через посередника вже тема не працює.
-
Читаю коментарі і шокуюсь. Одиниці пишуть Українською, решта кацапською 😡 я розумію що вам тяжело разгаваривать Укр, але писати , теж? Цікаво, ви в Канаді будете перезуватися, чи як? Тут Ви швидко навчитесь, бо будете звертайтись за порадою, але ніхто не хоче чути і допомагати руцькоговорящім😂
-
Elena 🇺🇦 только что общался с ircc они сказали что коммон ин лоу партнер может подаваться на откытие вп аутсайд канады, ей не обязательно сразу визитор визу делать, ты слышала что то такое? я прям несколько раз переспросил она говорит мол да, если апрувнут пусть летит сюда и ей сделают одноразовую визитор :/ тк на сайте ирсс просто ноль инфы об этом, там написано что если она инсайд может податься на вп по мне
-
-
Вітаю. Відправила паспорт на вклейку у Нью-Йорк. Надіслали такого листа. Не можу знайти інфо як сплатити. Перечитала все. Може не туди дивлюсь